Perşembe, Nisan 05, 2018

'Başarımız parayla pulla ölçülmesin'

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup ekiplerinden Sarıyer temsilcisi Emirganspor’da adeta laleler açtı...


Teknik Direktör Ömer Faruk Uzun yönetiminde ilk yarıda oynadığı 8 karşılaşmada 8 galibiyet alarak 26 golle grupta en çok gol atan ve 3 golle en az gol yiyen takım olarak zirvedeki yerini alan Emirganspor bu başarısını lig sonuna kadar devam ettirmek istiyor.


Bu başarının arkadaşlık,dostluk ve birliktelik sayesinde kazanıldığını dile getiren  Başarılı hoca Ömer Faruk Uzun ”Ligin ilk yarısında 8'de 8 yapan aslan parçalarını bizi destekleyen 12. adamımız taraftarımıza,yönetim kurulumuza ve Emirganspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni eder,İnşallah sezon sonu bu başarımızı Şampiyonlukla taçlandırırız” şeklinde konuştu.
Maddi ve manevi yardımla bu takımın üst liglerde yer bulacağına inandığını belirten başarılı hoca şöyle devam etti:
“Kimse başarımızı parayla pulla ölçmesin... Kulübümüz sadece Başkanımız Nesrin Hanım ve eşi Ali Bey, Genel Kaptanımız Erdal Darcan'ın ve bizlere her zaman sahip Ahmet Topbaş ve çevresinin sayesinde yürümektedir. Yine söylüyorum bu takım parayla kurulmadı. Arkadaşlık,dostluk ve birliktelik sayesinde büyük özveri gösteren aslan parçaları sayesinde büyük bir aile olması sayesinde başarı yakalanmıştır.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ederim.”


Ömer Farun Uzun kimdir?
Turuncu-kırmızılı ekibin başarılı teknik direktörü Ömer Faruk Uzun, Beşiktaş Altyapısında futbola başlamış ve 16 yaşında A takım kalesine geçtikten sonra Küçükköyspor, Gaziosmanpaşaspor ve Maltepespor gibi çeşitli takımlarda uzun yıllar profesyonel olarak kalecilik yaptı.

Uzun daha sonra ise Esentepe Şahin, Kazım Karabekir Mevlanaspor, Okmeydanı Fetih, Halide Edip Adıvar, Çayırgücü gibi çeşitli takımlarda antrenörlük yaptı ve defalarca şampiyonluklar yaşadı.


Geçtiğimiz sezon Yeni Özkartalspor ve Dobruca’da görev yapan tecrübeli teknik adam, bu sezonun başında anlaştığı Tekirdağ temsilcisi Eriklice Zeytinspor'dan ilk maçın ardından görevinden ayrılmayı tercih etti.


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...