Çarşamba, Nisan 18, 2018

Güngören Spor Kompleksi için kulüplere müjde

Güngören köy içindeki Güngören Stadı'nın ve spor kompleksinin yapım çalışmaları devam ederken kulüpler stadın yeni sezona yetişmesini istiyor.


2016'da bitirilmesi planlanan ancak kaynak sıkıntısı nedeniyle bir süre çalışmaların durduğu inşaat çalışmaları başladı. İstanbul Gençlergücü Kulüp Başkanı Özgür Subaşı ve Güngörenspor İkinci Başkanı Bülent Parlakkılıç dün stat inşaatına giderek incelemelerde bulundular.


İstanbul Gençlergücü Kulüp Başkanı Özgür Subaşı burada yaptığı açıklamada "TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, spor kompleksinin bitmesi için uğraymakta. Kendisi, Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Baykan'dan gerekli sözleri aldı. Sayın Düşmez, üç aya kadar tribün ve sahaların futbol müsabakalarına uygun hale geleceği, 6 aya kadar da kulüplerin stattaki yerlerine gireceği müjdesini verdi. İnşaat çalışmaları da hız kazandı. Ali Düşmez başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.


Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Atilla Kırali ve Güngörenspor Kulübü İkinci Başkanı Bülent Parlakkılıç da çalışmalarından dolayı Düşmez'e teşekkür ettiler.


Muhabir: Efkan Bucak


 

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.