Cuma, Aralık 01, 2017

Lider avcısı Üsküpspor!

Kırklareli’nde Üsküpspor önemli bir galibiyete imza attı. Maç sonrası orta sahanın atom karıncası Emre Hızlı ile bir röportaj yaptık.


Kırklareli 1. Amatör Lig B Grubu’nda daha önce o dönem lider olan Emirspor’u yenen Üsküpspor, son olarak da mevcut lider Karaağaçspor’u 3-1 geriden gelip 4-3 mağlup etti.
Lüleburgaz’daki maçta 3-1 geriye düşen, üstüne kaptan Halit ve Berkay’ın sakatlanmasıyla sarsılan mavi beyazlı ekip 67’de Emre’nin düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Önder’le gole çevirdi. Ardından Emre’nin ortasında Önder kafayla skoru eşitledi. Büyük heyecana olan son bölümlerde Üsküpspor Emre ile atağa kalktı. Genç oyuncu Semih’i gördü, Semih pasını Gökhan’a çıkardı, bu futbolcu da skoru belirledi: 3-4


Üsküpsporlu oyuncular maç sonu sahada ve soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.



"İlk kez kendimi evimde hissediyorum"

Karaağaçspor maçının kahramanlarından Emre Hızlı maç sonu yaptığı açıklamada “Ben yedi takımda oynadım. Ege ve Marmara bölgelerinde forma giydim. İlk kez kendimi evimde hissediyorum. Takım arkadaşlarımızın çoğu bu beldede, yani Üsküp’te oturuyor. Merkezde oturanları kendi aracımla idmana götürüyorum evlerine bırakıyorum. Haftada üç idman yapıyoruz. Takımın kendi sahası, soyunma odası vb var, biraz bakımsız olsa da şükrediyoruz. Antrenman sonraları da birlikte vakit geçiyoruz lokalde oturuyoruz çay içiyoruz veya yemek yiyoruz. Kampa çekiliyoruz, sabah kahvaltısı maç toplantısı derken profesyonel kulüplerdeki gibi bir hazırlık devresi geçiriyoruz. Buradan yönetimde görevli Salih Narin’e teşekkür ediyorum. Maddi manevî yanımızda durdular. Aynı desteği belediye başkanlarımızdan esnafımızdan sayılı iş adamlarından bekliyoruz. Kulüp Başkanı Hasan İsen’e ve kaptanımız Halit Bahçıvan’a da teşekkür ediyorum” dedi.


"Şampiyonluğa inandık"
Hızlı “Taraftarımız,ve beldemiz bize güveniyor. Kulüp şoförümüz abimiz Ümit Yılmaz her deplasmanda bize güç veriyor. Tecrübelerime dayanarak konuşacağım, bu takım play off ile de çıksa şampiyon olup da çıksa inandık şampiyonluğa” ifadelerini kullandı. Buradan Yerel Futbol’a ve bizim gibi gençlerin yanında durduğu için Efkan Bucak ağabeyime de teşekkür ederim” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.