Perşembe, Aralık 28, 2017

Bebbe Bartın Spor'da

Kadrosunu güçlendirmeye çalışan Bölgesel Amatör Lig ekibi Bartınspor transfer sezonuna bomba gibi isimle anlaşarak girdi. Bağlum maçı sonrası acil toplantıya giden Bartınspor, futbolculardan Hasan Uğur Kardal, Mustafa Ünver ve Ali Ömür ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayırmıştı. 


Tam ismi Gustave Anicet Bebbe Mbanue olan ancak Türk vatandaşlığına geçerek Alper Aydın ismini alan Bebbe, Bartınspor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor ile 3.lige çıkan  kadroda önemli isimlerden olan Bebbe, Bartınspor ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Bölgesel amatör ligin ilk yarısında Antalya ekiplerinden Serik Belediyespor forması giymişti.


Gustavo Bebbe daha önce Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir, Diyarbakırspor ve Kasımpaşa formayı giyen Bebbe, serbest kaldıktan sonra Vietnam takımlarından Song Lam FC'ye transfer olmuş ancak buradaki macerası kısa sürmüştü. Ardından 2015 yılının devre arasında ülkemize Mudanyaspor(1.5 sezon) ile anlaşarak tekrar yolu düşen Bebbe ardından Ergene Velimeşespor(1 sezon) ve Serik Belediyespor(Yarım sezon) formalarını giyerek kariyerine bölgesel amatör ligde devam ediyor. Süper ligde forma giydiği 130 maçta 20 gol, Bölgesel Amatör Ligde 42 maçta 18 gol bulunan Bebbe'nin, Türkiye Kupası maçlarında da 22 maçta 8 golü bulunuyor. 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...