Pazar, Aralık 31, 2017

Tophane Tayfun yara aldı

İstanbul 1.Amatör Küme 10.grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Kocamustafapaşaspor, zirve takipçisi Tophane Tayfunspor'u Namık Sevik Stadı'nda konuk etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


Maça etkili başlayan konuk ekip 13.dakikada Alican'ın plase vuruşu ile 1-0 öne geçti. Beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip genç oyuncusu Musa ile yakaladığı gol fırsatında önce kaleci Ergin'e sonra da defans oyuncusu Nuri'ye takıldı. İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarının ilk çeyreğinde ev sahibi ekibin beraberlik sayısı geldi. Kornerden gelen ortaya iyi yükselen 17 yaşındaki golcü oyuncu Musa kafa vuruşu ile skora dengeyi getirdi 1-1.


Direkler izin vermedi


Heyecanın bir an olsun dinmediği mücadelede konuk ekip Alican ile ev sahibi ekipte Okan ile direklere takıldı.


Mutlak gol kaçtı


Mücadelenin son dakikalarında konuk ekipten Gani rakiplerini ekarte ederek kaleci ile karşı kaşıya kaldı. Gani kaleye vurmak yerine orta yaptı. Gani'nin ortasında Alican'ın yakın mesafeden kafa vuruşu üstten auta gitti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.


Tophane Tayfunspor yedek kulübesi ile Kocamustafapaşaspor taraftarları arasındaki tartışmayı emniyet güçleri önlerken, olaylar büyümeden son buldu.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN


 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...