Pazar, Aralık 31, 2017

5 kırmızı kart, 2 penaltı, 1'er puan

İstanbul 1.Amatör Küme 8.grup zirve mücadelesinde haftaya lider giren Haliçspor saha ve seyircisi önünde Okmeydanı Fatihspor'u konuk etti. Her iki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği zorlu doksan dakika karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Maç sonunda her iki takım oyuncuları birbirine saldırırken, emniyet güçleri olayları daha da büyümeden önledi. Haliçspor liderliği Esenler'e devrederken, konuk ekip 4.sırada kaldı.


Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken yaşanan sakatlıklar ve itirazlardan dolayı oyun uzun süre durdu. Konuk ekibin daha organize göründüğü ilk yarıda gol sesi çıkmadı.


İkinci yarının 55.dakikasında ev sahibi ekipten Ersin ceza sahası içinde Ademcan'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Miraç Burak Özdöl penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gökhan Zamur ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.


Bir faul üç kırmızı kart


Karşılamanın 65.dakikasında Gökhan Zamur rakibi rakibi Fatih Uzunkaya'ya yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Bu pozisyonda her iki takım oyuncuları arasında arbede yaşandı. Tartışmaları izleyen mücadelenin hakemi ev sahibi ekipten Cumali Ersöz'e direkt kırmızı kart gösterirken, konuk ekipten İshak Çetin'i de ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi.


Mücadelenin 74.dakikasında konuk ekip oyuncusu Ömer Faruk Kaya ceza sahası içinde rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Miraç Burak Özdöl bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Doğanay Uzun topu filelere göndererek skora dengeyi getirdi 1-1.


Her iki takımda skoru değiştirmek için ataklarda bulunurken, neredeyse orta sahalar kayboldu. Büyük efor sarfeden oyuncular bir o kalede bir bu kalede pozisyonlar ararken, final paslarında başarılı olamayınca golü bulamadı. 82. dakikada Fetihspor, Fatih'le yüzde 100 fırsattan faydalanamazken, 85'te Beyoğlu temsilcisinin ağlara giden topu ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.


Üst üste kartlar
Mücadelenin uzatma dakikalarında konuk ekipten Recep Tayyip Gökteke art arda gördüğü iki sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. 8 dakikalık uzatmanın son dakikasında Haliçspor'dan Şehmus Maviş'in vuruşu direkten oyun alanı dışına çıktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşma sonrasında mücadelenin hakemine küfür eden Haliçspor yedek kalecisi Yunus Emre Sevim kırmız kart gördü.


Bir garip olaylar silsilesi


Mücadeleninm bitimi ile birlikte her iki takım oyuncuları arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Bu esnada bir sonraki maç için tribündeki yerlerini alan Yedikulespor taraftarları takımlarını desteklemek için Okmeydanı Fetihspor kulübesinin arkasında yerlerini aldı. Okmeydanı Fetihspor taraftarlarının da aynı yerde olmasından dolayı Haliçspor'lu oyuncular kendilerine atılan yabancı cisimleri Okmeydanı Fetihspor taraftarları diye Yedikulespor taraftarlarını atınca olaylar büyüdü. Fetihspor'lu oyuncuların soyunma odalarına girdiği kapıda her iki takım oyuncuları arasında tekme tokat kavga başladı.Her iki takım taraftarlarının olduğu bölümden sahaya çöp bidonu dahil birçok yabancı cisim atıldı.Emniyet güçlerinin araya girmesi ile olaylar yatıştırıldı. 


 


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.