Perşembe, Aralık 28, 2017

Azeri golcü Royal Necefov, Ağrı 1970 Spor 'da

Sezonun ilk yarısında Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Yeşilyurt Belediyespor forması giyerek 8 gol atan ve takımın en golcü ismi olmayı başaran Azeri golcü, Bölgesel Amatör Lig'te 1.Grup'un yenilgisiz takımlarından Ağrı 1970 Spor takımına transfer oldu.


Royal Nejafov'un 1.Grup'ta ilk yarıyı 31 puanla yenilgisiz kapatan Ağrı'ya transfer olmasıyla önemli bir oyuncusunu kaybeden Yeşilyurt Belediyespor'un bu oyuncunun yerine transfer yapmayacağı öğrenildi.


Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen aldığı kötü sonuçlarla bu hedefinin uzağında kalan Yeşilyurt Belediyespor'da ise Royal Nejafov'un ardından birkaç futbolcuyla daha yolların ayrılacağı belirtildi.


Yeşilyurt Belediyespor, yaptığı açıklamada "Geldiği ilk günden bu güne kadar gerek duruşu, gerekse beyefendiliği en önemlisi sporculuğu ile bizlerin gönlünde taht kuran Röyal Nejafov ile karşılıklı anlaşılarak 1970 Ağrı Spor takımına transfer olmuştur. Ekibimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür eder, spor hayatında kazasız sakatsız başarı dolu yıllar dileriz..." denilerek Royal Nejafov'a başarı diledi.


İkinci yarı için küçülmeye gideceği öğrenilen Yeşilyurt Belediyespor yönetiminin, kulübün mali dengelerini korumaya yönelik bir yol izleyeceği öğrenildi.


merhabahaber.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...