Pazar, Aralık 31, 2017

KK Mevlanaspor'un serisini Vardar sona erdirdi

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup’ta yılın son maçta Namık Sevik Stadı’nda oynanırken Vardarspor, Kazım Karabekir Mevlanaspor’u 1-0 mağlup etti. Üst ve alt sıraları ilgilendiren maç nefesleri kesti.


Maçın başında ev sahibi Vardar temkinli bir savunma oyunu oynarken, KK Mevlanaspor 12. dakikadan itibaren atakları kenarlara yıktı. 12. dakikada konuk ekibin atağında yapılan güzel ortayı, oyunu güzel okuyan Vardar kalecisi Soner kesti ve rakiplerine gol şansı vermedi.


20-30. dakikalar arasında oyun yavaş yavaş hareketlenirken Vardar’ın bir topu direkten döndü ancak yine de daha fazla pozisyona giren taraf KK Mevlanaspor’du. Zor anlarda Vardar savunmasında Cumhur ve Doğan birçok kez topu kestiler.
İkinci yarıda konuk ekip özellikle sağ kanattan tehlikeli gelmeye başladı ancak kaleci Soner’i geçemedi. Bu sırada Vardar’In stoperi Doğan sakatlanırken Kaptan Muammer takımını ayakta tuttu. Aynı Muammer 60. dakikada yakaladığı kontratak sonrası kafa vuruşuyla Fatih temsilcisini 1-0 öne geçirdi.


Müthiş kurtarış
Son bölümde KK Mevlanaspor oyun rakip yarı sahaya yıkarken Vardarspor savunması ve kalecisi adeta duvar ördüler. Uzatma anlarında kullanılan köşe vuruşu sonrası oluşan karambol sonrası Vardar Kalecisi Soner 90’a giden topu çıkararak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.


Haftaya da hükmen galip gelecek olan Cumhur Tuncay’ın talebeleri kümede kalma yolunda avantaj yakaladı. Üst üste 4 galibiyet alan KK Mevlanaspor’un galibiyet serisi bu maçla sona ererken mavi siyahlılar ilk ikiye girme yolunda büyük darbe aldılar.


Haber: Eyüp Özdemir


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.