Çarşamba, Aralık 27, 2017

Yamanspor son anda üç puandan oldu

İstanbul 1.Amatör Lig 16.grup 13. hafta mücadelesinde Ümraniye ekibi Yamanspor , Üsküdar ekibi Selimiyespor’u Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahası’nda konuk etti.


Karşılaşma 1-1 sonuçlanınca puanlar paylaşıldı. Yamanspor haftayı 29 puanla lider olarak tamamlarken Selimiyespor 19 puana yükseldi.


Selamet Yılmaz, İbrahim Ethem Yılmaz, Hasan Can Tekşen hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada saha komiseri olarak Namık Uygun,sağlık görevlisi olarak Haluk Bilgi görev yaptılar.


Haftanın zor maçlarından biri olan Yamanspor , Selimiyespor maçı Yamanspor 1 maç saha kapama cezası aldığı için Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahası’nda oynandı.
Yamanspor'da sakatlığı bulunan kaleci Okan Aydoğan, Vedat Karatay, kart cezalısı Samet Turgut yer almazken, parmağından sakat santraforu Ömer Coşkun, stoper Uğur Sağlam ve kanat oyuncusu Emre Sezer ilk 11 de yer alarak takımlarını yalnız bırakmadılar.
Karşılaşmanın ilk devresinde iki takımda golü bulamayınca devre golsüz eşitlikle sona erdi.
‘2. devre etkili yağmur ve sulu kar altında oldukça soğuk rüzgarlı bir havada başladı.53 .dakikada maçın en iyilerinden Tugay Özgen'in golü ile Yamanspor 1-0'ı buldu. Selimiyespor yediği golden sonra ataklarını sıklaştırdı.


89. dakikada Selimiyespor’lu Emre Yamanspor savunmasının uzaklaştıramadığı topu ağlarla buluşturunca konuk ekip 1-1'lik beraberliği yakaladı. Yamanspor son dakikada yediği golle 3 puandan oldu.
Maçta başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.
Ligin bitimine 5 hafta kala puanını 29’e yükselten Yamanspor liderliğini sürdürürken İstanbul Ağrıspor 24 puanla ikinci,Selimiyespor averajla 19 puanla üçüncü, Beykoz Çavuşbaşı 19 puanla dördüncü sırada haftayı tamamladılar.


Haftaya Yamanspor deplasmanda Beykoz Çavuşbaşı’na konuk olacak. Selimiyespor kendi sahasında Kartal Çavuşoğlu’nu konuk edecek.



Editör : Atilla Demir


 











 



 


 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...