Cuma, Aralık 02, 2016

İşte Muhasebe Gençler’in yeni hocası


Fevzi Erçin’den boşalan koltuğa tecrübeli antrenör Mümin Duru getirildi.
Konya Süper amatör Lig ekiplerinden Muhasebe Gençler Kulübü gün içerisinde görevine son verdiği antrenör Fevzi Erçin’in yerine tecrübeli antrenör Mümin Duru’yu getirdi.

2013/2014 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ç.Çumra Belediyespor’un başında bulunan tecrübeli teknik adam Mümin Duru, bugün Çumra’da Muhasebe Gençler Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Onursal başkanı Ahmet Şen ile bir araya gelerek anlaşma sağladı.

Anlaşma sonrası Yerelfutbol.com sitemize özel açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam şunları söyledi.  “Süper Amatör Lig ve Muhasebe Gençler Kulübünü yakından takip ediyorum. Bildiğim tanıdığım bir camiada olmaktan son derece mutluyum. Muhasebe Gençler takımımızın yeri burası değil. Konumumuzu yükselteceğiz. İnşallah hep beraber, el ele verip üste doğru çıkışa geçeceğiz. Burada herkese önemli görevler düşüyor.” dedi.

Tecrübeli teknik adamın yarın takım ile tanışma adı altında bir araya geleceği Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kulu Belediyespor kafilesi ile Kulu’ya gideceği maçın ardından yeni haftada takımla birlikte idman programını düzenleyeceği öğrenildi.

HABER & RESİM :  YÜKSEL CIRT

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.