Perşembe, Aralık 22, 2016

'Golbeyi' attı, liderlik geldi!

Artvin Amatör Küme'de haftanın maçında kazanan Arhavispor oldu. Şampiyonluk yolunda mücadele verdiği Borçkaspor'u 2-1 mağlup eden Sarı Siyahlılar, ilk yarıyı lider kapattı.


Arhavi İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada müthiş bir taraftar desteği ile sahaya çıkan Arhavispor, ilk yarısında kalesinde gördüğü golle şoku yaşadı. Bu gole çok geçmeden yanıt veren Sarı Siyahlılar, 25'te kazanılan penaltı atışını gole çeviren Hasan Köse'nin golüyle skorda eşitliği sağladı.

Penaltı pozisyonu esnasında ise iki takımdan da birer oyuncu kırmız kartla oyun dışında kaldı. 

Altunay-İlbeyi ikilisi sahnede
İlk yarıda son sözü, geçen sezondan bu yana birlikteliklerini sürdüren Altunay-İlbeyi ikilisi söyledi. Sol kanattan Muhammed Altunay'ın getirdiği topa penaltı noktası üzerinde şık bir vuruş yapan Ekrem İlbeyi, kalecinin kolunun altından topu filelerle buluşturarak takımını soyunma odasına 2-1 önde götürdü. 

İkinci yarıda iki takımın da çabaları sonuç vermezken, sahadan 2-1 galip ayrılan Arhavispor, ligin ilk yarısında zirvede yer aldı. 

Maç sonu büyük sevinç
Karşılaşma sonunda seyircisi ile kucaklaşan futbolcular ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşadı. Kulüp başkanı Coşkun Hekimoğlu ilk yarıyı lider olarak tamamlayan takımı tebrik etti.

Arhavispor’un yoluna emin adımlar ile ilerlediğini belirten Başkan Hekimoğlu, ikinci yarıda da bu mücadeleyi ortaya koyarak ligi şampiyon olarak tamamlayacaklarına inandığını belirtti.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.