Pazartesi, Ekim 17, 2016

Çapaspor 5.viteste


İstanbul 1.Amatör 9.Grupta Çapa fırtınası adeta dur durak bilmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon son maçta kaçan Süper Amatör biletini bu sezon kapmak için yine iddialı bir kadro kuran Çapaspor evinde Eroğluspor'u misafir etti.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takım da birbirini tartarcasına bir oyun sergilerken, rakibine oranla daha tecrübeli bir kadroya sahip Çapaspor 10.dakikadan sonra oyuna ağırlığını koymaya başladı.

Mücadelenin 15.dakikasında Çapaspor, geçtiğimiz sezonu Kadırga ve Kamilobaspor ile geçiren başarılı forveti Alican ile 1-0 öne geçti. Eroğlu takımı ise topa sert futbolunu koşarak destekleyince, hem Çapaspor'un çok pas yapmasına müsaade etmediler hem de devrenin bitimine 1 dakika kala skora dengeyi getirdiler. Bu golle beraber karşılaşmanın ilk yarısı da 1-1 lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Çapaspor teknik direktörü Şoray Türeyen, İncirlispor, Yeşilköy, Osmaniye İstiklal gibi takımlarda Süper Amatör tecrübesi olan usta ayak Hüseyin Uslu'yu dahil ederek takımın pas trafiğini arttırmayı hedefledi ve Şoray Hocanın bu usta hareketi 46.dakikasında meyvesini verdi. Atılan Uzun topta Alican ceza sahası içinde yerde kaldı. Mücadelenin hakemi beyaz noktayı gösterirken, topun başına geçen Aykut topu filelerle buluşturdu ve Çapaspor 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra topa daha çok sahip olup pas trafiğini de orta sahada Hüseyin Uslu ile arttıran Çapaspor'da oyuna sonradan giren Ufuk, Alican  ve Saruhan'ın da istekli oyunları eklenince, oyunun kontrolünü ele geçiren Çapaspor Alican'ın kafa golü ile skoru 3-1'e getirdi. Karşılaşmanın 76.dakikasında Eroğluspor farkı 1'e indirse de 81.dakikada Alican tekrar sahneye çıkarak takımının 4. kendisinin ise 3.golünü atarak skoru 4-2 yaptı. Mücadelenin son dakikalarında ise günün başarılı isimlerinden Saruhan sahneye çıkarak son sözü söyledi ve 5-2 'lik üstünlüğü getiren golü attı.

Bu golden sonra başka gol olmayınca Çapaspor 3.maçında da 5 golle galip gelerek hem liderlik koltuğunu perçinledi hemde gruptaki rakiplerine adeta gözdağı verdi.

HABER:ERDEM SAĞOLAN



Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.