Pazartesi, Eylül 05, 2016

İstanbul Bafraspor sezonu galibiyetle açtı

İstanbul Süper Amatör Lig temsilcisilerinden İstanbul Bafraspor ile Feriköyspor, İstanbul Bafraspor'un sezon açılışı için yapılan hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Bayrampaşa Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı.

Her iki ekip taraftarlarının yanı sıra birçok futbolseverin de takip ettiği karşılaşmaya ilgi büyüktü. Mücadeleyi söz yerindeyse basın ordusu takip etti. Oldukça çekişmeli ve kora kor geçen karşılaşmanın yıldızı ev sahibi ekipten Selim Tataroğlu oldu. Golcü oyuncu doksan dakika boyunca basmadık yer bırakmazken Feriköy defansını en çok zorlayan isimdi. Şişli temsilcisinin yıldız ismi Adem İnanç da klasını konuşturarak dikkat çeken bir başka isim oldu.

Mücadele 20 dakikalık rötarlı başladı. İlk yarım saat boyunca her iki ekipte temkinli futbolu tercih etti. Mücadelenin 36.dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya Ahmet Taş'ın kafa vuruşu ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda topu ayağında daha çok tutan Feriköyspor oldu. Şişli temsilcisinin golcü oyuncusu Yasin'in altı pas üzerinden vuruşunda kaleci Selçuk mutlak golü önledi.

67.dakikada Cüneyt'in kullandığı korner atışında Feriköy defansı topu uzaklaştırdı. Ceza yayı dışından Serkan'ın vuruşunda top Feriköy ceza alanı içerisinde Burak Subaşı'nın eline çarpınca mücadelenin hakemi elle oynamayı hükmetti ve penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Selim Tataroğlu farkı ikiye çıkarttı.

Farkı azaltmak isteyen konuk ekip rakip kaleye yüklenirken, ev sahibi ekip ileri uçta Selim ve Ergun Vezir ile kontratakla gol aradı. Şişli temsilcisinin son dakikalarda bir topu üst direkten oyun alanına dönerken lig maçı havasında geçen mücadeleyi İstanbul Bafraspor 2-0 kazandı.

Favoriler kadar iddialıyız

Karşılaşma öncesi görüşlerini aldığımız İstanbul Bafraspor'un genç teknik patronu Gökhan Demir '' Allah'ın izni ile sezonu açtık.Zorlu bir gruptayız. Her karşılaşma zor geçecek. Favori gösterilen takımlar var, kalitelerini biliyoruz ama bizde en az onlar kadar iddialıyız.'' dedi. Transfer ile ilgili de konuşan Demir '' Belki son bir transfer yaparız. Görüşmelerimiz sürüyor. Eğer anlaşma sağlarsak orta sahaya bir takviyemiz olacak'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Futbolun favorisi olmaz

Karşılaşma sonrasında sorularımızı yanıtlayan tecrübeli teknik adam Hüseyin Aydoğan '' Zorlu ve zevkli bir mücadele olduğunu, lig öncesi iyi bir hazırlık karşılaşması olduğunu söyledi. Grupta favori görülmeleri üzerine düşüncelerini sorduğumuz başarılı teknik adam '' Futbolun favorisi olmaz. Sahada mücadele eden, doğru işler yapanlar kazanır. Her takım iddialı olacaktır. Zor maçlar olacak'' dedi. Transfer çalışmalarına da değinen Aydoğan ''Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Şu an mevcut kadro ile devam edeceğiz. Transferle ilgili değerlendirmede bulunabiliriz '' dedi.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF : ERDEM SAĞOLAN 







Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.