Salı, Eylül 06, 2016

Galatasaray şampiyon, Halkalı Taştepe de Beşinci oldu.

                       
Yılmaz AKTEPE/Bulgaristan'ın Plovdiv (Filibe) kentinde 2-4 Eylül’de düzenlenen ve 4 ülkeden 40 takımın katıldığı U-12 Lokomotiv Plovdiv Turnuvası’na katılan Galatasaray Şampiyon olurken Halkalı Taştepeli minik futbolcular, 40 takım arasında beşinci olarak Türkiye’ye döndüler.
                        
Küçükçekmece'ye dönen Halkalı Taştepeli 14 kişilik minik futbol takımı sevinç gösterileriyle karşılandı.
Küçükçekmece Halkalı Taştepespor takım Teknik Direktör Melih Toy ve İsmail Meriçli Kafile başkanlığında 2-4 Eylül tarihlerinde Avrupa'nın önde gelen 40 kulübünden U 12 Takımlarının katıldığı lokamotof plovdiv turnuvasında Türkiyeyi Galatasaray ve Küçükçekmece Halkalı Taştepe takımları temsil ettiler.
CSKA Sofia, Levski Sofia, Beroe Stara Zagora and others tims from Bulgaria, Farul Constanta from Romania FA Pandev of Macedonia,  FC Monchengladbach from Germany  Frozinone Italy,  SC Bastia,romanyadan :Farul Constanta,Italya:Bastia,Almanya:Fc Minchengladbach,Türkiye Galatasaray,Türkiye Küçükçekmece Halkalı Taştepespor'ı takımları yer aldı.
2-4 Eylül tarihlerinde Bulgaristan'ın Polvdiv kentinde yapılan turnuvaya katıldı. Halkalı Taştepeli 12 yaş grubundaki minik futbolcular, İtalya, Makedonya, Romanya ve Türkiye ülkelerin takımlarıyla 2 gün boyunca maç yaptı. Yapılan maçlar sonucunda Galatasaray kulübü şampiyon olurken, Altay Recep Çobaner ise turnuva da en iyi kaleci ödülüne layık görüldü.

Turnuvada tek amatör kulüp olarak katılan temsilcimiz Halkalı Taştepespor’da 40 takım arasına en iyi 5 takıma arasına adını yazdırma başarısını gösterdi.


















Hiç yorum yok:

Dikilitaş devam, Sultangazi tamam

İstanbul Süper Amatör Lig klasman gruplarının üçüncüleri arasında oynanan baraj maçını Dikilitaşspor kazandı.