Perşembe, Eylül 01, 2016

Çiftehavuzlarspor kaleyi sağlama aldı

Bursa 1. Amatör Lig'de mücadele edecek Çiftehavuzlarspor, yeni sezon öncesi işi sıkı tutarak transferlerde nokta atışı yapıyor. 

Geçen sezon 2. Amatör Lig'de oynadığı 14 maçta sadece 4 puan kaybederek şampiyon olan Sarı Yeşilliler, yeni sezon transferlerine başladı. Başkan ALi İhsan Karaarslan, yöneticiler Tamer Türk ve Salih Karamümin, yeni sezonda takımı çalıştıracak Teknik Sorumlu Fatih Yabaş'ın titizlikle yaptığı oyuncu seçimlerini değerlendirerek transfer harekatına başladı. Bu doğrultuda Çiftehavuzlarspor, ilk transferini kaleye yaptı. Sarı Yeşilliler, Bursa amatör futbolunun tecrübeli ismi Gencer Genç ile Tansel Karahan'ı kadrosuna kattı. 

Gencer Genç kimdir?
Futbola 1999 yılında Şükraniyespor'da başlayan 1982 doğumlu tecrübeli kaleci Gencer Genç, sırasıyla Tirilyespor, Kazımpaşa Beldespor, Karacabey Birlikspor,  19 Mayıs Gençlik ve Spor, Bursa Tütünspor ve son olarak da Soğukkuyuspor formalarını giydi. 

Tansel Karahan kimdir?
1991 doğumlu kaleci Tansel Karahan, 2003 yılında Sırameşelerspor'da futbola başladı. 2007 yılında Maliyespor'a transfer olan 25 yaşındaki oyuncu, sonrasında Sıramaşelerspor, Panayırspor ve Bursa Dağgücüspor formalarını giydi. 

YerelFutbol.com




Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.