Pazartesi, Ağustos 22, 2016

Yeşilova Esnafspor Kampın ilk hazırlık maçında galip.


İstanbul Süper Amatör  Lig Küme Takımlarından Yeşilova Esnaf kampta bir açıldı pir açıldı.
İstanbul’da oynadığı hazırlık maçlarında parlak sonuçlar alamayan Yeşil Beyazlılar Nevşehir kampının ilk hazırlık maçında büyük bir mucizeye imza attı. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sivas Yıldızeli önünde ilk yarıyı 2-0 yenik kapatan temsilcimiz ikinci yarıda büyük bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Maça iyi başlayan İstanbul ekibi ilk 20 dakikada oyuna hakim olmasına rağmen gol çıkaramadı. Maçın ilk yarısının ikinci bölümünde Sivas temsilcisi bir penaltı olmak üzere iki duran top organizasyonunda bulduğu gollerle soyunma odasına 2-0 önde gitti. İkinci yarıda sahaya bambaşka bir Y.Esnafspor çıktı. Teknik direktör Eren Ak ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleri ve verdiği taktiklerle maçı çeviren isim oldu. İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren golleri 65. dakikada Oğuz Kara, 77. dakikada Sercan ve 85. dakikada Aykut attı.

 İkinci yarıda oyunun tek hakimi olan Yeşil Beyazlılar Nevşehir kampının ilk hazırlık maçında adeta İstanbul’da oynanan hazırlık maçlarının acısını çıkarmış oldu. Bu galibiyetle Nevşehir’de bulunan kafilenin moralleri de yerine geldi

 HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...