Cumartesi, Ağustos 27, 2016

Telsizspor'da Kalyoncu sesleri yükseliyor

Telsizspor'da geçtiğimiz sezon sonunda görevini bıraktığını açıklayan genç antrenör Sertan Kalyoncu'nun tekrardan altyapının başına geçmesi için yönetim girişimlerine başladı. 

Genç antrenörün ikna olmak için yönetimden altyapıya yapılanma ve yatırım istediği bildirilirken görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Yöneticilerin ısrarla takımda görmek istedikleri Kalyoncu için bütün imkanlarını seferber ediceğini ve genç antrenörü tekrardan altyapının başına getirileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca 2. Amatör Lig'de şampiyonluğa oynayacak takım kurmak isteyen yönetimin A takım için hoca arayışları da sürüyor. 

Kulüp başkanı Turgay Kalyoncu yaptığı açıklamada " ilk hedefimiz altyapının düzenini oturtmak. Bu nedenle eski hocamızla görüşmelerimiz devam ediyor bir veya iki güne netlik kazanacak. Ardından A takımımız için görüşmeler yapıp önce hocamızı belirleyeceğiz ve raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başlayacağız." dedi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...