Perşembe, Ağustos 25, 2016

Furkan Güzelvardar seçimini yaptı

Bursa Süper Amatör Lig takımlarından Yenicespor, iç transferde 2 sezondur takımda başarı ile forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Güzelvardar ile sözleşme yeniledi.

Furkan, futbola Bursa Boschspor'da başladı. Daha sonra Bursaspor'da amatör olarak oynadı, oradan İnegöl Gençlergücüne transfer ordu. 2014 yılında Profesyonel oyuncu olarak Anadolu Üsküdarspor da bir sezon forma giydi. 2014 yılında yeniden amatöre dönerek Yenicespor’a transfer oldu. 2 sezondur Yenicespor formasını başarı ile giyiyor.

Mavi-kırmızılı kulüp tesislerinde imza sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Kani Kont Transfer çalışmalarında titiz davranıldığını söyledi. Kont "2014/2015 sezonundan buyana kadromuzda yer alan ve aynı zamanda takım kaptanlığını yapan Furkan bu sezon da takıma faydalı olacağı kanısına vardığımız için kendisi ile sözleşme yeniledik. Yenicespor olarak tesislerimizde yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanlara başladık" dedi.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan orta saha oyuncusu Furkan Güzelvardar yaptığı açıklamada, "Yenicesporda çok güzel iki sene geçirdim. Takım da geçen sene kaptanlık yapmak nasip oldu. Bu sene hedeflimize ulaşmak için sahada var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel birlikteliğimizi şampiyonluk ile taçlandıracağız. Tüm Yenicespor taraftarını bu sene her sene olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.