Pazar, Ağustos 28, 2016

Gültepe Özgençlikspor 3- Çankırı Marufspor-1

İstanbul 1.Amatör Lig 2016-2017 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren takımlardan Gültepe Özgençlikspor ile Çankırı Maruf:spor takımları hazırlık maçı için karşı karşıya geldiler.
Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında hazırlık maçı için karşılaşan Gültepe Özgençlikspor rakibini 3-1,lik rahat bir skorla geçerek lige  hazırız mesajı verdi.
Müsabakanın ilk yarsında ev sahibi Gültepe Özgençlikspor Erkan ve Tolganın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kattı.
İkinci yarıya daha derli toplu gözüken misafir takım Çankırı Marufspor Uğur Esenin attığı penaltı gollü ile farkı bire indirerek skoru 2-1 yaptı.
Ev sahibi Gültepe Özgençlikspor da Anılcan takımının üçüncü karşılaşmanın skorunu belirleyen gollünü penaltıdan atarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan takım oldu.
Hazırlık maçı sonrası takımını ve maçı değerlendiren Gültepe Özgençlikspor Genel Kaptanı Ercan Dede, iyi bir mücadele ile maçı kazandıklarını söyleyerek, lig başlayana kadar daha iyi olacağımıza inanıyorum kardeş ve Dost kulübümüz olan Çankırı Marufspor takımızda  yeni sezonda başarılar dilerim dedi.
Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Arif Afkan, Çankırı Marufspor olarak geçmiş yıllardaki gibi büyük paralar vererek futbolcu transferler yapıyoruz saha da şuan mücadele veren formasını giyen tüm futbolcu kardeşlerimizi bizim altyapıdan yetişmiş ve çeşitli kulüplerde top oynamış maddiyata bakmadan kulübümüzün formasını giymekteler,Çankırı Marufspor kulübü olarak bu sezon yöneticilerimiz kendi altyapımızdan yetişen kendi öz kaynaklarımızla bu sezon için mücadele etme kararı almışlardır.
Afkan,Bizlerde bu kulübün eski futbolcusu olarak yönetici abilerimize destek olmak için elimizden geleni desteği vermekteyiz. Yeni sezon için iki hazırlık maçı yaptı her iki maçta da ayrı ayrı on birler sahaya sürdük mağlup olmamıza rağmen futbolcu kardeşlerimizin sahadaki mücadele ve hırsları beni umutlandırdı oynayacağımız 3,4 hazırlık maçı sonunda lige çok iyi bir şekilde başlangıç yapacağız diğer rakiplerimiz kadar Çankırı Maruf:'spor da şampiyonluk için yola çıkmıştır.Yeni Futbol sezonun tüm takımlarımıza hayırlı olmasın diliyor kazasız belasız bir sezon geçmesin temeni ederim dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE

























Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.