Çarşamba, Ağustos 31, 2016

Tunaspor'u ligde tuttu Yeni Amasya'ya gitti


Futbola Küçükköyspor ile başlayıp 8 sezon aralıksız yeşil siyahlı ekibin formasını giyme başarısı gösteren  Kaan Yüksel imzayı attı.

Ergun Ortakçı yönetimindeki Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile anlaşan Kaan Yüksel 2016 - 2017 sezonunda 3.Lige çıkma hesapları yapacak.

8 sene formasını giydiği Küçükköy'ün ardından Öz Yavuz Selim formasını giyen ardından da Feriköyspor ile yoluna devam eden genç oyuncu, Bayrampaşaspor'un dikkatini çekti ve devre arasında takıma kazandırılarak profesyonel sözleşmeye imza attırıldı. Ardın Erzincan Refahiye ile anlaşan oyuncu, Büyükçekmece Belediye ile amatöre dönüş yaptı.

Geçtiğimiz sezon ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Bayrampaşa Tunaspor formasını terleten başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon 20 müsabakada görev yaparken, Bölgesel Amatör Lig Play Out müsabakasında attığı gol ile Tunaspor'a adeta hayat vermiş ve Tunaspor'un Bölgesel Amatör Ligde tutunmasını sağlayan isimlerin başında gelmişti.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...