Pazartesi, Ağustos 22, 2016

İlk yarı Sultanmurat ikinci yarı Çankırı Marufspor. 3-4


İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Sultanmuratspor ile Çankırı Marufspor hazırlık maçı için karşı karşıya geldiler ilk yarıyı 2-0 mağlup kapatan misafir takım Çankırı Marufspor ikinci yarıda güzel futbolu ve attığı gollerle sahadan 4-3 galip ayrılan takım oldu.
Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Sultanmuratspor ile Çankırı Marufspor takımları ilk hazırlık maçı için Yeşilova Kemal Aktaş sahasında karşı karşıya geldiler.
Misafir takım Çankırı Marufspor Denemeye gelen ve genç oyunculardan kurulu 11, le ev sahibi Sultanmuratspor ise gecen sezon ki iskelet kadrosu ile müsabakanın ilk yarsında sahaya çıktılar.
Müsabakaya etkili başlayan ev sahibi Sultanmuratspor takımı 13. Dakikada Vural'ın attığı golle 1-0 öne geçti.
34.Dakikada ev sahibi takım Gürkanın atıığı gole farkı ikiye çıkartarak 2-0 öne geçerken ilk yarı ev sahibi takım Sultanmuratspor 'un üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarı bu sefer Misafir takım Çankırı Marufspor iskelet kadrosunu sahaya sürerken ev sahibi takım Sultanmuratspor takımda denenmeye gelen oyunculardan kurulu 11, le ikinci yarıya sahaya çıktılar.
52.Dakikada Misafir takım Çankırı Marufspor Zeki'nin attığı golle farkı bire indirerek skoru 2-1 yaptı.
60.Dakikada Sultanmuratspor takımda askerden yeni gelen ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Halil İbrahim takımının üçüncü gollünü atarak farkım yeniden ikiye çıkardı ve skoru 3-1 yapan gollü attı.
66.Emre Sezgin Çankırı Marufspor takımının ikinci gollünü atarak farkı bire indirdi skor 3-2 oldu.
71.Dakikada misafir takım Çankırı Marufspor da Mücahit'in gollü skora eşitliği getiren gollü atarak skor 3-3 oldu.
84.Dakikada Çankırı Marufspor takımında Ersan takımının dördüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü atarak karşılamadan 4-3 galip ayrılmasını bildi.

Çakır, 4,5 takviye daha yapacağız
Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Muharrem Çakır, Yeni futbol sezonuna 1 haftadır kendi tesislerimizde çalışımlarımızı sürdürüyoruz. Bugün ilk hazırlık maçına Kaleci dahil olmak üzere 6 oyuncudan yoksun sahaya çıktık.
Sezonun ilk hazırlık maçı olan Sultanmuratspor karşına ilk yarı denemeye gelen ve genç oyunculardan kurulu bir takımla sahaya çıktık İkinci yarı tecrübeli ve geçen yıldan oyunculardan kurulu bir takım sahaya sürdük. İlk yarı iki farklı skorla yenik duruma düşmemize rağmen ikinci yarı da sürdüğümüz tercübeli oyuncularımız tecrübesini ortaya koyarak karşılaşama dan 4-3 galip ayrıldık.
Çakır, Altığımız galibiyet bizim hazır olduğumuz anlamına gelmez bu takıma 4,5 takviye daha yapacağız bu konuda çalışmalarımız sürüyor dedi.

Öztürk, Daha Eksiklerimiz var.
Sultanmuratspor Teknik Direktörü Ahmet Öztürk, Bizde Çankırı Marufspor takımı gibi bir haftadır çalışmalara başladık. Tatile olan oyuncularımız var bunun yanında genç yıldan iskelet kadromuz zaten korumaktayız bu hazırlık maçlarında daha çok denemeye gelen ve genç futbolculara şans tanıyoruz bugün ilk yarı normal takımızla sahaya çıktık İkinci yarı denemeye gelen genç kardeşlerimize şans verdik bizim için skordan çok oyuncuların performans durumu önemli daha çok eksiklerimiz var yapacağımız hazırlık maçları ile bu eksikleri tamamlayarak lige koşan pres yapan girdiği pozisyonları gole çeviren bir Sultanmuratspor takımı görme arzusundayız dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE




Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.