Perşembe, Ağustos 25, 2016

Kurtuluşspor hocasını buldu

2016-2017 sezonunda Bursa Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kurtuluşspor, daha önce antrenörlük hayatına Kurtuluşsporda başlayan Murat Endes ile anlaştı. Kurtuluşspor Yardımcı antrenörlüğüne Eser Durak ve Kaleci antrenörlüğüne Muharrem Alkuş getirildi.

Kurtuluşspor tesislerinde yapılan imza töreninde Kurtuluşspor başkanı Talha Öziş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. İmza töreni sonrasında Başkan Talha Öziş açıklamalarda bulundu.

'Murat Endes hocamıza güveniyoruz'
Geçen yıl takımımızın başına devre arası hoca değişikliği yapmıştık. Son maça kadar play-off heyecanını yaşatan Haluk Metin hocamıza teşekkür ediyoruz. Kurtuluşspor kulübü olarak bu yıl takımın başına tecrübeli teknik adam Murat Endes’i getirdik. İnegöl ve Bursa futbolunda önemli bir yere sahip olan Murat Endes ile geçen sene yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz. Kurtuluşspor olarak amacımız fair-playy çerçevesi içerisinde mücadele veren genç, dinamik bir takım oluşturmaktır. Başta taraftaralrımız olmak üzere İnegöllü futbol severlere kaliteli bir futbol izletmek istiyoruz. Murat Endes ve ekibinde bulunan Eser Durak ve Muharrem Alkuş hocama görevlerinde başarılar diliyorum. Hepimize camiamız adına hayırlı olsun.

'Kadromuzu Gençleştireceğiz'
Dört senedir kulübün başındayız, yönetimindeyiz. Dört sene içerisinde bize hizmet vermiş oyuncuları belirledik. Onlarla görüşmelerimiz olacak. Kadromuzu gençleştirmeyi düşünüyoruz. Daha önce takip ettiğimiz genç oyuncular ile görüşeceğiz. Genç dinamik bir ekip kurmayı planlıyoruz.

'Kurtuluşspor önemli bir vizyona sahiptir'
Murat Endes Hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Endes imza töreni sonrasında açıklamalarda bulundu:

Öncelikle bu anlaşmanın her iki tafrada hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bilindiği gibi Kurtuluşspor İnegölümüzün köklü, nadide ve güzide Kulüplerimizden bir tanesidir. Geçmişi başarılarla dolu bir kulüp. Daha önceki yılarda 3.Ligin kapısından dönmüş bir kulüptür. Son üç yıldır başarılı olmaya çalışan, aslında bana göre başarılı olan bir kulüptür. Genç dinamik bir kulüp yapısına sahip. Üç yıldan buyana bünyesinde başarılı oyuncular bulundurmuştur. Bazen nasip, bazen de şansızlık ta diyebiliriz. İstedikleri hedefe ulaşamadılar.

'Mücadeleci bir takım kuracağız'
Bu sene yönetim kurulu bizlere bir teklif getirdiler, bizlerde arkadaşlarla görüştük, konuştuk ve mutabakata vardık. Yardımcı antrenör Eser Durak hocam ve Kaleci antrenörü Muharrem Alkuş hocam ile beraber yönetim kurulu ile birlikte istişarelerde bulunduk. Genel yapıyı oluşturmaya çalıştık. Geçen seneki iskelet kadronun belli kısmı korunacak. Başkanımızın dediği gibi onlara genç oyuncu takviyelerinde bulunacağız. Bizim amacımız Genç, dinamik, koşan, mücadele eden, top oynayan değil, futbol oynayan bir takım yaratmaya çalışmak. Kolay teslim olmayan, pes etmeyen, mücadeleci, iyi bir takım kurmaya çalışacağız.

'16 Yıl önce Kurtuluşspor da çalıştım'
Tabiki sonuç burada hedef mutlaka yukarılara olacak. Yakalayabildiğimiz yeri yakalamaya çalışacağız. Play-Off olabilir, Bal ligi olabilir, ama iddiasız, hedefsiz bir ekip olmayacağız, bunu söyleyebilirim. Hedef olmayan yerde teknik heyet bizim olma şansımız olmaz. Yaklaşık 16 yıl önce antrenörlüğe başladığım yıllarda ben Kurtuluşspor da çalıştım. 16 sene sonra buraya geldim, benim için değişik bir heyecan, gurur verici, mutluluk verici bir durum.

Bizlere Güvenenlere Teşekkür Ediyorum
Kurtuluşspor camiasına, Sayın başkanım Talha Öziş’e ve Yönetim kurulu üyelerine, Bizlere, Oyuncu grubumuza, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kazasız, belasız Güzel sezon geçiririz. Hedeflediğimiz, arzu ettiğimiz yere ulaşmak dileğiyle bütün camiamıza hayırlı olsun.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...