Salı, Ağustos 30, 2016

Küçükayasofyaspor kampını tamamladı



İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Küçükayasofyaspor, Saroz'da yaptığı sezon öncesi kampını tamamladı. 

25 kişilik kadrosuyla kampa giden Fatih temsilcisi, Enez-Saroz Körfezi'nde bulunan Vakıf Motel’de bir hafta kamp yaptı. Küçükayasofyaspor, kamp çalışmalarını tamamlayıp İstanbul’a döndü.

6. Grupta bulunan Teknik Direktörü Erol Ömer Peker, bir amatör takım olarak bütün imkanların sağlandığı belirterek, "Yeni transferleriyle güçlendirilmiş kadromuz şampiyonluğu hedeflemektedir. Enez Vakıf Motel kampımızı sezona çok iyi hazır bir şekilde tamamlayarak dönüyoruz. Kamp boyunca idmanlarımızı yaptığımız sahilde bulunan Başakşehir Gençlik Kampı Müdürlüğü’ne, Enez Stadını bize tahsis eden Enez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Enez Spor Kulübü Başkanına teşekkür ederim" dedi. 

Kampın son iki gününe katılan Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çetinbaş ise Küçükayasofyaspor takımının bir haftalık Enez Vakıf Motel kampından çok memnun olduğunu ifade ederek, "Başta takımının başında bulunan Erol Peker hocamıza, Başkanımız Ünal Sevinç'e, Başkan yardımcımız Salih Mehmet Oşar'a, Başkan Vekilimiz ve Vakıf Motel işletmecisi Ahmet Çelik'e, tüm sporcularımıza, Fatih Belediye Başkanı Dr. Mustafa Demir' e ve kamp basın danışmanlığını yapan Ali Gündüz'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YerelFutbol.com



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...