Cumartesi, Ağustos 27, 2016

'Danışman' Karadeniz Güvenspor'da kaldı

Bursa Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen ve bu doğrultuda iç ve dış transferde seçici davranan Karadeniz Güvenspor’da bir imza da iç transferde geldi. Transferin hareketli kulübü bugün iç transferde forvet arkasında oynayan Halil Danışman’ın sözleşmesini bir sezon daha uzattı.

Tecrübeli oyuncu geçen sezon devre arasında Değirmenönüspor'dan Karadeniz Güvenspor'a transfer oldu. İmza töreninde Basın Sözcüsü Halil İbrahim Yücedağ ve Genel Kaptan Süleyman Sipahi hazır bulundu.

İmza töreni sonrasında açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Halil İbrahim Yücedağ bu sezon hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek olacağını kaydederek, “Bu sezon takıma hedef koymamızın doğru olacağını düşündük. Çünkü yapılanma olarak da kulübü belli bir noktaya getirdik. Bu sezon hedefimiz Bal Ligine yükselmek olacak. Tabi hedef koymak en kolayıdır. Önemli olan bu hedefi gerçekleştirmek için doğru adımlar atabilmek. Transferde iyi oyuncuları almak istiyoruz ama bu oyuncuların da bir maliyeti var. Burada amacımız doğru transferleri en düşük maliyetle yapmak” dedi.

İmza töreni sonrasında konuşan Halil Danışman ise "Yeni sezonda İnegöl’ün önemli kulüplerinden biri olan Karadeniz Güvenspor ile sözleşme yeniledim. Yeni sezonda tüm futbolcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sakatlıklardan uzak sağlıklı güzel sezon geçirmesini temenni ederim" diye konuştu. 

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...