Perşembe, Ağustos 11, 2016

Ufuk Bulut yuvada kaldı

2015 - 2016 sezonunda Beyköy Belediyespor kalesini koruyan ve grubun en az gol yiyen kalecisi olma unvanını taşıyan Ufuk Bulut yuvada kaldı.

Takımın başarısında büyük katkıda bulunan başarılı eldiven yönetim ile yaptığı görüşmenin ardından 1 yıllık anlaşma sağladı ve Beyköy Belediyespor ile devam dedi.

Başarılı genç kaleci Yerel Futbol' yaptığı açıklamada, "Beyköy Belediyespor kulübünde olmaktan gurur duyduğumu ve başarı için elimden gelen mücadeleyi sergileyeceğimi ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon kulübe geldim. Burada her şey diğer kulüplerden farklı. 7 yıldır Bölgesel Amatör Lig'de olmasıdır. Çok sevdiğim dostlar ve arkadaşlarım var. Kulübümle tekrar anlaştığım için çok mutluyum. Yeni oluşuma giren kulübüme çok teşekkür ediyorum çünkü tekrar beni düşündüler, bana kulüplerinde yer verdiklerinde dolayı hepsini saygı ve sevgi ile kucaklıyorum" dedi.
Ufuk Bulut kimdir?
1987 Sivas doğumlu olan Ufuk Bulut, futbola Sivas Demirspor'da başladı. Sırasıyla Sivasspor, Kırıkkalespor, Samsun Çarşambaspor, Bartınspor, Afyon Emirdağspor, Adıyamanspor ve geçen sezon Beykoy Belediyespor'da forma giydi.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..