Perşembe, Ağustos 25, 2016

Tunaspor'da Cemal Gezek dönemi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor, yeni sezonda gittiği yapılanma neticesinde geçen sezon Altyapı Koordinatörü olarak görev yapan Cemal Gezek'i A Takım teknik sorumluluğu görevine getirdi. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Tuna Spor Yönetimi’nin aldığı karar doğrultusunda ekonomik açıdan tasarrufa giden kulübümüz geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan futbolcuların tamamına yakınının başka takımlara transfer olmasıyla başlayan yeni yapılanma ile takımda birçok değişiklik gerçekleşti. Süreç içerisinde Teknik Direktör Ata Haluk Yalın ile yolların ayrılması sonucu takımımızda yeni Teknik Direktör Cemal Gezek oldu. Geçtiğimiz yıl Altyapı Koordinatörü olarak kulübümüzde görev yapan Gezek, ekibinde yer alan antrenörler ile birlikte A takımı çalıştırmaya başladı. Cemal Gezek’in yardımcılıklarını Uğur İşlek ve Orhan Gündoğdu yapıyor" denildi.

Açıklamada, kaleci antrenörü olarak görev yapan Mutlu Turan'ın görevine devam edeceği belirtildi. 

Gezek: Yakın zamanda transferleri açıklayacağız
Konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Cemal Gezek, "Kulübümüz yeni bir yapılanmaya gitti ve bu değişimde biz de sorumluluk aldık. Yardımcı antrenörlerim Uğur İşlek, Orhan Gündoğdu ve Kaleci Antrenörümüz Mutlu Turan ile birlikte gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şuan itibariyle idmanlarımızı tamamladık ve kamp sürecine girdik. Kadromuzun büyük bir kısmı netleşti ancak halen tam anlamıyla bitmiş değil yakın zaman içerisinde tüm transferleri ve kadro yapılanmamızı açıklayacağız" ifadelerini kullandı. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.