Cumartesi, Ağustos 13, 2016

Lüleburgazspor'a stat şoku!

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'den düşerek Süper Amatör Lig'e gerileyen Lüleburgazspor, yeni sezon öncesi stat şoku yaşıyor. Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden gelen 31.12.2009 tarih ve 27431 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan yazılı tebliğ üzerine Lüleburgazspor’un kulüp binasının bulunduğu yerden çıkarılması isteniyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Lüleburgazspor Başkan Şenol Turan, "Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden gelen yazı üzerine bizi buradan çıkmamız istendi. 35 yıldır bu kulüp bu statta yer alıyor. Biz buraya masraf yapıp oyuncularımızın faydalanması için sıfır malzemeler alıyoruz, dolaplar yaptırıyoruz. Kullandığımız elektriği ödüyoruz. Biz bu tesiste 6 oda kullanıyoruz. Bu 6 oda içerisine lavabolar ve soyunma odaları da dahil. Lüleburgazspor bir markadır. 200’e yakın futbolcumuz var. Bizden buradan çıkmamız istendi. Fakat bize alternatif bir yer gösterilmedi" dedi.

Turan, "Yeni sezona da az kaldı. Bize bu zamana kadar İl ve İlçe Spor Müdürlüklerinden çağıran da olmadı. Çağırılsaydık gidecektik. Geçmişte ve her zaman Kaymakam bey yanımızda oldu. Kaymakam beyin yanımızda olacağını ve bu konuya hassasiyet göstereceğini biliyoruz" şeklinde konuştu.

(Trakyaspor Gazetesi)

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.