Pazar, Ağustos 14, 2016

İstanbul Malatyasporlu futbolculara moral kahvaltısı

İstanbul Süper Amatör lig takımlarından İstanbul Malatya sporlu futbolcular yeni Futbol sezonu  öncesi kahvaltıda bir araya geldi.
Yeni Futbol sezon çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı takım hafta son günü Florya Atatürk Ormanında sabah yaptığı Kros sonrası  futbolcular ve teknik heyet Küçükçekmece Cennet de Abu-Dhabi Cafe & Restaurant'da hem kahvaltı yaptı hem de bol bol sohbet ederek moral depoladı.
Yeni sezon çalışmalarını kendi tesislerden sürdüren İstanbul Malatya sporlu haftanın 5 günü sahada bir günüde kros yaparak geçiren sarı kırmızılı takım Teknik Direktörü Veysel Yetik, yeni sezon öncesi öncesi futbolculara moral vermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ettiler.
Teknik Direktörü Veysel Yetik,2016-2017 Futbol sezonuna 12 gündür Fatih Karagümrük Stadında hafta içi 5 gün ve hafta sonu Pazar Kros olmak üzere 6 gün çalışarak hazırlanıyoruz bir hafta sonra hazırlık maçlarına başlayacağız yapacağımız hazırlık maçlarında takımızın son halini görmek imkanı bulacağız.
Genç teknik patron Yetik,, transfer çalışmalarıyla da ilgili bilgi vererek, "Yönetim ve teknik ekip olarak koordineli şekilde çalışmalarımız sürüyor. Ancak şu anda kesinleşen bir transfer yok. Görüşmelerimiz sürüyor. Kaç transfer yapacağımız veya hangi mevkilere oyuncu alacağımız konusunda şu an için net bir şey söyleyemem. Ama eksik gördüğümüz yerlere gerekli futbolcuları alacağız diye konuştu.

İstanbul Malatya-spor kulübü Başkan Vekili Turgut Öztürk, Bu sezon Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan İstanbul Malatya spor  futbolcularını kahvaltıda misafir etti. Kahvaltıda konuşan  Başkan Vekili Turgut Öztürk,Geçen sezon büyük bir özveri ve inanışla çıktıkları yolda başarılı olan tüm oyuncularımızı canı gönülden tekrar kutluyorum. İnşallah bu sezonda yeni gelen oyuncularımızla beraber yine aynı özverili çalışmayla bir üst lige yükselip İstanbul Malatya spor'un  adını her zaman yukarılara taşıyacağınıza güvenim tamdır dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE










Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.