Pazar, Ağustos 14, 2016

Musa Can'ın mutlu günü

İstanbul Sinopspor 2.Başkanı ve Kemerburgazspor onursal başkanı Sinop'un sevilen ve önde gelen iş adamlarından ve aynı zamanda Kağıthane Sivil Toplum Platformu başkanı Sinop Erfelek eşraflarından Musa Can biricik oğlu Emre Can’ı evlendirerek hayatının en güzel anı ve mutlu günlerinden birini yaşadı.
İstanbul’un önde gelen isimlerinden İleri ailesinden Merve İleri ile hayatını birleştiren ve Emre Can’ın düğün törenleri Sarıyer, Çayırbaşı Koruparkta açık havada kır düğünü olarak yapıldı.İş ,Sanat Spor ve  siyasilerin büyük bir ilgi gösterdiği düğün törenine Dernek başkanları ,muhtarlar yanı sıra  çiftlerin aile ve  Dostlar  mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
İleri ve Can ailesinin düğün törenine yoğun bir ilgi vardı yaklaşık 1200 den fazla davetli katılırken,Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Musa Can, düğün törenine katılan misafirleri tek tek kapıda karşıladı.
                                                             
                                                  
Genç çiftlerin nikahını Kağıthane Belediye başkanı Fazlı Kılıç kıyarken, AKP ve CHP’ li vekillerinin yanı sıra bazı iş adamları da nikah şahidi oldular.Nikah kıyma sırasında AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ile yine Sinoplu hemşehrisi CHP İstanbul milletvekili, genel başkan yardımcısı Engin Altay nikah şahitliği yaparak genç çiftleri tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar dilediler.
Yöresel davul zurna ve Çerkez oyun Ekibinin muhteşem şovu düğüne gelenleri doyasıya eğlenerek Canları mutlu gününde yalnız bırakmadılar.
Genç çiftleri tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar dileriz.





HABER:Yılmaz AKTEPE&Fotoraflar:Nermin AYDIN
















Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...