Cuma, Ağustos 12, 2016

Beyköy Belediyespor'da transfer başladı

Bölgesel Amatör Lig'de Düzce'yi temsil edecek Beyköy Belediyespor'da transfer harekatı başladı.

BAL kurulduğundan bu yana ligde mücadele eden Beyköy Belediyespor, geçtiğimiz sezon çok zor günler geçirmiş, birçok spekülasyonlar ortaya atılmış ve sonunda bunlar gerçekleşmeyince eski yönetim istifa etmiş ve kulüp yönetimsiz kalmıştı. Beyköy Belediyespor'u bu ligde 6 yıl tutan eski yönetim, tekrar takıma sahip çıkarak lige son anda katıldı. Bir ilin belde takımı olmasına rağmen baraj maçlarına bile kalmayarak başarılarını üst seviyelere taşıyıp inişli çıkışlı grafik çizmeyen Beyköy Belediyesporda bunların hemen akabinde yönetim hiç vakit kaybetmeden eski oyuncularını bir bir transfer etmeyi başardı.

Takımı çalıştıracak hoca konusunda ise Özgür Oral'ın adı geçiyor. 

Düzce ekibinde ilk etapta kaleci Ufuk Bulut ile anlaşma sağlandı. Daha sonra Selman Aktaş, Mehmet Aslan, Soydan Seven ile anlaşan Beyköy Belediyespor'da transferlere devam edileceği ve en kısa zamanda sahaya inerek çalışmalara başlanacağı öğrenildi.

Beyköy Belediyespor'a sahip çıkan yeni yönetiminde Mehmet Keskin, Hüseyin Küçük, Ahmet Cesur, Osman Yavuz, Mustafa Çalışkan'ın olması kesinleşirken diğer yöneticilerin belli olmadığı bildirildi.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.