Cuma, Ağustos 12, 2016

Akçakocaspor'da oyuncular şehri terk ediyor

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta yer alan Akçakocaspor'da sessiz bekleyiş sürüyor. Bu sessizlik nedeniyle Düzce ekibinde forma giyen bazı oyuncuların birer birer takımdan ayrılması taraftarları çileden çıkarıyor.

2015-2016 sezonunda Sivrikaya Sinerjispor ile oynadığı baraj maçını kazanmış ve tekrar adını Bölgesel Amatör Lig'e yazdıran Akçakocaspor, 2016-2017 yılı Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta zorlu rakiplerle oynayacak olmasına karşın belirsizlik sürerken, oyuncular takımı terk etmeye devam ediyorlar.

Vefaspor, Akçakocaspor'dan 31 yaşındaki eski futbolcusu Kemal Halezeroğlu ve yine Düzce, Akçakocaspor'dan 20 yaşındaki kanat oyuncusu Mahmut Özkan'ı transfer etti. Başarılı genç kaleci Emre Sami Karaoğlu da Vefa ile anlaşacağı yönünde gelen bilgiler arasında. 

Takımdan ayrılan oyuncular, Akçakocaspor'un kendileri ile hiç görüşmediklerini ifade ettiler. Akçakocaspor'da diğer yabancı oyuncuların da bazı takımlarla prensipte anlaşıtğı yönünde bilgiler gelirken, Düzce ekibi cephesinde hiç bir oluşumun olmaması dikkat çekiyor.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.