Pazar, Ağustos 07, 2016

'Üst sıraları zorlayacak bir takım göreceksiniz'

2016-2017 sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı üçüncü hazırlık maçını da kaybeden Yeşilova Esnafspor'da Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, sezon için umutlu konuştu.

Daha önce oynadığı iki maçı farklı kaybeden, üçüncü maçında da İkitellispor'a 3-0 mağlup olan Yeşil Beyazlıların kulüp başkanı Ahmet Ulaş, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir maç izledik. İkitellispor takımı bugün iyi olan taraftı ve yakaladığı pozisyonları golle çevirerek sahadan galip ayrıldı. Yeşilova Esnafspor takımımıza gelirsek hazırlık maçlarında iyi futbol ve galibiyet göremedik ancak yeni sezon için 35 oyuncu ile çalışma yapıyoruz ve doğal olarak tüm oyunculara teknik heyetimiz şans veriyor. 10-15 dakika oynayan oyuncudan ne beklersiniz? Bunun haricinde as oyuncularımızdan 5 oyuncumuz daha takımıza katılmış değil. Önümüzdeki hafta içi onlar da çalışmaya katılacaklar" dedi.

35 kişilik kadro 24'e inecek
Başkan Ulaş, "Hafta içi yapacağımız çalışmalar sonucu 24 kişilik kadromuz şekillenecektir. Ben umutsuz değilim, Yeşilova Esnafspor takımını ligde herkes görecek. Şampiyonluk demeyeyim ama kolay kolay yenilmeyen, hatta üst sıraları zorlayacak bir takım göreceksiniz" diye konuştu.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.