Cumartesi, Temmuz 09, 2016

Soğuksuspor'da transfer tam gaz devam ediyor


İstanbul Süper Amatör Ligi Beykoz temsilcilerinden Soğuksuspor’da transfer furyası tam gaz devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde iç transferde 8 dış transferde 3 oyuncuya imza attıran Soğuksuspor  bugün de 1’i iç transfer olmak üzere 3 oyuncuya imza attırdı.
Kulüp tesislerinde yapılan imza töreniyle iç transferde geçtiğimiz yıl takımın kalesini koruyan Sinan Ay’a yeniden imza attıran kulüp,dış transferde de geçtiğimiz yıl Çubukluspor ve Beykoz 1908 takımlarının formasını giyen tecrübeli kaleci Fatih Mumcu ve geçtiğimiz yıl Çengelköyspor takımında forma giyen forvet oyuncusu Furkan Samet Seven’e imza attırdı.

Antrenör Kadir Gemici’nin verdiği liste doğrultusunda transferlerine devam eden Soğuksuspor, geçen yıl ki kadrosunu neredeyse tamamen muhafaza ederken,eksik olan bölgelere de yaptığı nokta transferlerle yeni  sezon kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Önümüzdeki hafta biri kaleci,biri stoper biri de ön libero olmak üzere 3 futbolcuya daha imza attırmak isteyen Soğuksuspor, daha sonra yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

Her fırsatta bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkma iddiasını dile getiren kulüp, yaptığı transferlerle bu hedef doğrultusunda ne kadar inançlı olduğunu gösteriyor.

HABER.ÜMİT YILMAZ
                                                           

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.