Perşembe, Temmuz 14, 2016

İstanbul Bafraspor futbolcuları mangalda buluşturdu

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Bafraspor, yeni sezonda Kırmızı Siyahlı formayı giyecek 14 dış transfer ve 8 genç futbolcusu ile vitrine çıktı. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle kendi kulüp binasında mangal partisi verdi.

Programda açılış konuşması yapan İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Demir, "Geçen yıl göreve geldiğmizde takımı şampiyon yaparak Süper Amatör Lige yükselme sözü vermiştik. Yönetim kurulumuz ile birlikte bu başarıyı sağladık. Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan yeni futbol takımımıza 14 futbolcu, 1 teknik direktör, 2 antrenör transfer ederek İstanbul'da bulunan tüm Samsunluların zevkle izleyeceği, sezon sonunda şampiyon olacak bir takım yarattık. Teknik Direktör Gökhan Demir'in büyük uğraşlarıyla nokta transferler yaparak adından sıkça söz ettirecek. Rekorlar kırarak centilmenliği elden bırakmayacak mütevazi bir takım oluşturduk" dedi. 

HABER-FOTOĞRAF: AHMET MAVİ





Hiç yorum yok:

U17'de Sultanbeyli Belediyespor Türkiye şampiyonu

U17 Bölgesel Ligi'nde şampiyonluğu Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan finalde Esenl...