Salı, Temmuz 12, 2016

Gözünü BAL'a dikti


Geçtiğimiz sezon son haftalarda yaşadığı sürpriz puan kayıpları ile Play Off şansını kaçıran Soğuksuspor'da tüm camia Bölgesel Amatör Lige çıkabilmek için kenetlendi.

2015-2016 sezonundaki kadrosunun iskeletini muhafaza eden ve teknik patron Kadir Gemici'nin raporları doğrultusunda eksik noktalarına transferlerini gerçekleştiren Soğuksuspor, bu sezon Bölgesel Amatör Ligi istiyor.

Ziyarette bulunduğumuz Soğuksu Spor Kulübü Yönetim Kurulu sitemize hem geçen sezon yaşadıklarını,  hemde yeni sezonda yapılacaklar hakkında bilgi verdi.

Bizi izlemeye hazır olun
Sitemize açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Muammer Aydınoğlu "Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını ilk iki sıranın bir puan gerisinde bitirdik. İkinci yarıda ise özellikle Hasköy ve Karabekir mücadelelerinde yaşadığımız puan kayıpları bizlere sürpriz olurken, zirveden de uzaklaştık ve çok istediğimiz, başarılı olacağımıza inandığımız Play Off biletini kapamadık. Beykoz ilçesi de, Soğuksu mahallesi de futbola çok önem veren, futbol konusunda bilgi sahibi insanlardan oluşan bir topluluk. Soğuksu mahallesine bir çok görevde hizmet ettikten sonra şimdi sıra Soğuksu Spor Kulübü Başkanı olarak hizmet etmeye geldi. Bizde bunun en iyisini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Önce halı sahamızı aktif hale getirmek için kolları sıvadık. Şimdi sahamız ile ilgili çok yakında gün yüzüne çıkaracağımız projelerimiz, oyuncularımızın rahat etmesi, burayı sadece idman yapılan bir yer gibi değil, bir nevi evleri gibi görmeleri için çalışmalarımız sürüyor.  Bölgesel Amatör Lige çıkmak için çabalayan, hız kesmeden de profesyonel ligin yolunu tutmaya çalışan bir Soğuksuspor izletmek için biz hazırız, Herkeste bizi izlemeye hazır olsun"dedi.

Savaşan ekip olacağız
Soğuksuspor'da Genel Kaptanlık görevini yürüten Murat Şişli ise yaptığı açıklamada "Yeni sezona büyük hedeflerle girdik ve bunları başarmak için oldukça sistemli bir şekilde, ince eleyerek sık dokuyarak hareket ediyoruz. Geçtiğimiz sezon 1.Amatörden Süper Amatöre yükselen bir ekip olarak son haftalara kadar Play Off şansını sürdürmek belki başarı gibi görünse de hedeflerimize ulaşamamış olduğumuz için bu çıkışı bir başarı olarak görmüyoruz. Bu sezon, geçen sezonun üstüne koyarak ilerleyen bir Soğuksuspor yaratmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezonu bitirir bitirmez yeni sezon için girişimlere başladık. Herkesin takdir edeceği, sahada dik duran, başarı için savaşan bir ekip izleteceğiz" dedi


Heyecanla yeni sezonu bekliyoruz
Soğuksu Spor Kulübü 2.Başkanı Mahmut Zahit Çelikbilek ise sitemize yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz sezon Play Off grubuna kalamamış olmamız adeta kılpayı kaçan bir olay gibi görünse de, moralimizi bozmadan bunu kendimize tecrübe olarak adledip daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Geçen sene istediğimizi alamadıysak, nasıl başarıda malzemeciden yönetime kadar emek varsa, başarısızlıkta da durum aynı. Başarı elde edildiğinde üstümüze alıp, başarısızlıkta suçu başka yerlerde arayan değil, iğneyi başkasına, çuvaldızı kendimize batırır tavrımız var. İnce eleyip sık dokuduktan sonra, bir nevi semtimizin çocuğu, gittiği yerlerde uzun süre kalıp, günü kurtaran adam değil proje adamı olan Kadir Gemici hocayı göreve getirdik. İç transferde büyük çoğunlukla oyuncularımızla anlaşıp fire vermedik. Raporlar doğrultusunda da dış transfere yöneldik ve eksik noktalarımızı gidermeye devam ediyoruz. Bunun yanında da futbol okulumuza da önem verip, sadece dışarıdan alınan oyuncularla değil, önümüzdeki sezonlarda formanın ağırlığını, mahalle aşkı ile birleştiren gençleri de takıma monte edip, futbol kulübü değil spor kulübü olma çabasındayız. Bu sene hedefimiz Bölgesel Amatör Lig, başarırsak sonrasında 3.Lig için kolları sıvayacağız. Herkesin takdir ettiği, centilmence mücadele eden, sahada 90 dakika canını dişine takan, bir Soğuksuspor için adımlarımızı attık. Kura çekimi ile birlikte de, İstanbul ilinde görmeye alışık olmadığımız, projelerimiz var. Herkesin izlemekten zevk aldığı, bir Soğuksuspor için yeni sezonun başlamasını heyecanla bekliyoruz" dedi.

Herkes Soğuksusporu tanıyacak
Kulüpte basınla ilişkileri yürüten ve toplantı gündemlerinin belirlenmesini sağlayan ve sosyal medya ile alakalı gerekli işleri yapan Selçuk Ülker ise sitemize yaptığı açıklamada" Öncelikle mesaimizi harcadığımız yeri bir spor kulübü olarak değil, adeta göz bebeğimiz olarak görmekteyiz. Sosyal medyada Soğuksuspor olarak son dönemde bir aktiflik kazandık. Bunun amacı ise herhangi bir şekilde camiamıza taraftar kazandırmak değildi. Zaten taraftar kitlemiz mahallemizden oluşan ve daha önce mahallemizde olup Soğuksu aşkını yaşayan kişilerden oluşmakta. Başkanımız Muammer Aydınoğlu ve 2.Başkanımızın 3.lig hedefinden sonra, bizde madem hedef 3.Lig o zaman Soğuksuspor camiasını herkesin tanımasının vakti geldi dedik ve Sosyal Medya kısmına ağırlık vererek camiamızı, insanlara tanıtmaya başladık. İnşallah bir kaç sezon içinde, Beykoz ilçesini profesyonel liglerde temsil edeceğimize inanıyorum" dedi.

Emek ektik, başarı toplayacağız
Son olarak sitemize açıklamada bulunan isim ise, belkide kulübün hem isim hemde aldığı görev ile can damarlarından olan Emrah Karaca'dan geldi. Emrah Karaca sitemize yaptığı açıklamada "Kulüpte mali işlerden sorumluyum. Geçtiğimiz sezon bu anlamda ufak tefek sorunlar yaşasak ta bu sezon hem başkanımızın hemde 2.Başkanımızın yüksek gayretleri ile bu sezona sorunsuz girdik. Bazı takımlarda kulağımıza gelen şekilde oyuncuların parasını bölerek değil, ağızdan çıkan lafımıza göre hareket edip konuştuğumuz rakamları oyuncularımıza ödedik. Sadece aldığımız sportif başarılar ile değil, oyuncuların gönül rahatlığı ile ağızdan çıkan lafa güvenerek kafalarının rahat olduğu bir ortamda çalışmaları için emek veriyoruz. Hiç bir oyuncumuzu mağdur etmeden emin adımlarla hedefe ilerlemek istiyoruz. Sezon sonuna kadar tüm planlamamızı yaptık. Ligin başlamasına ve ektiklerimizi biçmeye hazırız. Yeni sezonda grubumuzda karşımıza çıkan tüm takımlara başarılar diler, tüm oyunculara da sakatlıktan uzak bir sezon dilerim" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.