Cumartesi, Haziran 18, 2016

Yalıköyspor Ormanlı Turnuvasında Çok İddaalı

16. Düzenlenecek olan, geleneksel Ormanlı turnuvası yarın başlıyor.B grubunda yer alan Yalıköyspor, en son 2006 yılında katıldığı bu turnuvada şampiyon olmuştu.

10 yıl aradan sonra Ormanlı turnuvasında, iddaalı bir takım kurarak ipi göğüslemeye çalışacak olan mavi-beyazlılar,transfer çalışmalarını bu yönde gerçekleştiriyor.

Statü gereği 7 yabancı'nın oynayabileceği turnuvada Yalıköy,Karacaköyspor'dan tecrübeli sağ bek Aras Cinser,Orta saha Serkan Şatır ve orta saha'nın dinamosu Barış Çalış,Kabakçaspor'dan kaleci Halil Sakin'i kadrosuna dahil etti.Diğer 3 oyuncu hakkında bilgi verilmedi.Diğer 3 oyuncununda üst düzey oyunculardan oluştuğu bildirildi.

Bu arada Yalıköy'lü olan, Çakılköyspor'un golcüsü Burhan Türk'te turnuva için yuvaya döndü.

Takım kaptanı Yaşar Kaçar yaptığı açıklamada; 'Yorucu geçen Amatör sezonunun ardından, durmadan Ormanlı turnuvası için hazırlanıyoruz.Bu turnuvanın bizim için çok ayrı yeri var.10 yıl aradan sonra şampiyon olarak katıldığımız turnuvada, çalışmalarımızı bunun farkında olarak yapıyoruz.Bu sene bu turnuvada ,bizi kimse önemsemiyor ama kupa'nın en büyük favorisi biziz ve bunu ilk maçımız olan, Çatalca Veteranlar karşısında göstereceğiz.Ormanlı turnuvası'nın Arjantin'i sahaya iniyor.Yarın başlayacak olan turnuvada, tüm takımlara başarılar dilerim.'dedi.

Yalıköyspor, B grubunda ev sahibi Ormanlı,Örencik,Subaşı ve Çatalca Veteran ile gruptan çıkma mücadelesi verecek.


                                                        HABER:CANER KIZILER


Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.