Pazartesi, Haziran 13, 2016

Şile Yıldız golcüsünü buldu

Geçtiğimiz sezon Klasman Grubu'nu kıl payı kaçıran Şile Yıldızspor, bu sezon yaptığı flaş transferlerle hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirlerken, geçtiğimiz sezonu Bayrampaşa Tunaspor'da tamamlayan golcü oyuncu Emre Türko'yu renklerine bağladı.

Futbola Fetih Kelkitspor'da başlayan başarılı oyuncu sonrasında  Bağlarbaşıspor, Çekmeköyspor  ve Çengelköyspor formaları giydi. 2013-2014 sezonunda eski kulübü Bağlarbaşıspor'a geri dönen golcü isim oynadığı 16 maçta 12 gol atarak müthiş bir grafik çizerken ara transfer döneminde Velimeşe Belediyespor'a imza attı. 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaş'a transfer olan oyuncu oynadığı 23 maçta 7 kez rakip fileleri havalandırdı. Geçtiğimiz sezon Altıntepsi Makel forması giyen ve 12 maçta 8 gol atan forvet oyuncusu ara transfer döneminde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor'a transfer oldu ve 11 maçta forma giydi. Bayrampaşa temsilcisinin Yeşilköyspor ile oynadığı ve Bölgesel Amatör Lig'de kaldığı Play-Out mücadelesinde de ilk 11'de forma giyen oyuncu hava toplarındaki hakimiyeti, hızı ve rakip defansın arkasına yaptığı sürpriz koşularla tanınıyor.

HABER: ERDEM SAĞOLAN


 

1 yorum:

Amator futbolsever dedi ki...

Hey gidi sile yildiz yonetimi yillardir seni attigi gollerle sirtinda tasiyan ragip gibi golcuyle devam etmiyorsun ( deyim yerindeyse her sene cok uygun rakamlara oynayan ) sirf enteresan egolari olan teknik ekip yuzunden adamin yuzune bakmiyorsunuz gun gelecek o zaman anlayacaksiniz olan o kadar harcanan paralara olacak

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.