Çarşamba, Haziran 15, 2016

FC Saplantı, Nike FootballX dünya kupası için Paris'te


"Sokak futbolu geri döndü" sloganıyla Nike tarafından organize edilen Nike FootballX'te 90 takım arasında 1.olarak Türkiye Şampiyonu olan ve ülkemizi 15-18 Haziran tarihleri arasında Paris'te yapılacak Nike FootballX sokak futbolu Dünya Şampiyonasında temsil edecek FC Saplantı takımı Paris'e gitti.
Tamamı İstanbul Süper Amatör Lig takımlarında forma giyen 5 oyuncudan oluşan FC Saplantı takımı oyuncularının hedefi Türkiye'de oynanan sokak futbolunu tüm dünyaya kabul ettirmek ve turnuvadan iyi bir dereceyle dönmek.
FC Saplantı takımı oyuncularını kısaca tanıyalım.

Ben Yunus. 22 yaşındayım. Tekmeye kafa atan o adam benim. Bu yüzden bana takımın "Gladyatörü" derler. Favori takımım Fenerbahçe, oyuncum ise Felipe Melo.
Ben Ali, 23 yaşındayım. Sahada ayak basmadığım yer kalmaz. Bu yüzden bana takımın "Atom Karıncası" derler. Favori takımım Beşiktaş, oyuncum ise Jose Sosa.
Ben Güven. 21 yaşındayım. Rakiplerin içinden geçer, başlarını döndürürüm. Bu yüzden bana "Tazmanya Canavarı" derler. Favori takımım Fenerbahçe, oyuncum ise Yannick Carrasco.


Ben Ufuk, 21 yaşındayım. Maçın en kritik anında sahneye çıkarım. Bu yüzden bana "Sihirbaz" derler. Favori takımım Galatasaray, oyuncum ise Andrés Iniesta.

Ben Anthony. 21 yaşındayım. Sahada arkadaşlarımı sahiplenir, rakiplerimize korku salarım.Bu yüzden bana "Godfather" derler. Favori takımım Beşiktaş, oyuncum ise Steven Gerrard.



Bizde Yerel Futbol ailesi olarak FC Saplantı takımına Paris'te oynayacağı dünya şampiyonası maçlarında başarılar diliyoruz.Ülkemize dünya kupasını kazanarak dönmeleri temennisinde bulunuyoruz.Başarılar FC Saplantı.
HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.