Çarşamba, Mayıs 04, 2016

Rumeli Kavağı'nda tesisleşme tamam, sıra başarıda


İstanbul 2. Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Rumeli Kavağıspor’da Genel Kaptan Eray Sirkan son yıllarda kulüp olarak tesisleşmeye önem verdiklerini, bu çalışmaları tamamlayıp sportif alanda atağa geçmek istediklerini ifade etti.

Sirkan Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Bu sezon genelde eski oyuncularla yola devam ettik. Beş transferimiz var. Kadromuzda sekiz futbolcu Rumeli Kavağı köyünden. Haftada üç gün Sarıyer’in tesislerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Tüm sporculara malzeme
Süper Amatör Lig’de yer alırken liglerden çekildiklerini ve bir müddet A takım seviyesinde müsabakalara katılmadıklarını ifade eden Sirkan “Bu süreçte tesisleşmeye önem verdik, kulübe gelir kaynakları yarattık. Bugün Rumeli Kavağıspor’un düzenli bir geliri mevcut. Aracımızı yeniledik. Spor salonumuz, basketbol salonumuz mevcut. Tüm bunları kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştirdik. 100 kadar sporcumuz var. Bunların hepsinin malzemelerini de biz sağlıyoruz” diye konuştu.

Eray Sirkan Rumeli Kavağı halkının takıma büyük destek verdiğini de ekledi.
Grubunda ikinci sırada bulunan Kırmızı-Beyazlı ekibi Hasan Altay çalıştırıyor. Kulübün başkanlığını Varol Aydın yapıyor. Aydın’ın oğlu Nurullah Aydın da kulüpte yönetici olarak görev almakta.

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tesisleşmeden önce stadınıza gelen takımlara düzgün davranmayı öğrenin.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.