Cuma, Mayıs 06, 2016

Muğlaspor şampiyonluğu kutladı


Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyon olarak 6 sezon sonra 3. Lig'e dönen Muğlaspor, zaferini muhteşem bir törenle kutladı. Yeşil-beyazlılar, şampiyonluk kupasına Atatürk Stadı'nda düzenlenen gecede kavuştu. 

Üstü açık otobüsle şehir turu atan ve stada gelen futbolcular, sahanın ortasına kurulan platforma tek tek çağrıldı. Coşku içinde platforma çıkan futbolcuların ardından teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu alkışlar arasında sahneye geldi. Atatürk Stadı meşaleler ve havai fişeklerle muhteşem bir görüntüye bürünürken, Vali Amir Çiçek, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Ozan Özkan'a verdi, coşku katlandı, stat 'Şampiyon Muğlaspor' tezahüratlarıyla inledi. 

Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu, "Uzun maratonda mutlu sona ulaştık. Önemli bir zafer elde ettik. Buraların bilincinde olup, daha üst ligleri düşünmeliyiz. İnşallah profesyonel liglerde de başarılı oluruz" dedi. 

Başkan Haluk Beyimoğlu ise verilen imkanları iyi kullandıklarını belirterek, "Bu başarının asıl mimarları şehrimin büyükleri ve taraftarlarımızdır. Ben ve yönetimim sadece bu başarıda vesile olduk. Biz Muğlalıların neler başarabileceğini 1 Mayıs 2016 tarihinde gösterdik. Biz Muğla olarak Türkiye'nin en büyük marka kentinin sahibiyiz ve bunun kıymetini bilmiyoruz. Ama bu elde edilen başarı sadece bir başlangıç" dedi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...