Çarşamba, Mayıs 11, 2016

Mahmutbeyspor U14 Türkiye Şampiyonası hazır


U14 Türkiye Şampiyonası İstanbul elemelerinde başarılı olarak Türkiye Şampiyonası'nda mücadele etmeye hak kazanan Mahmutbeyspor U14 takımı, hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Beyazlılar, Düzce’de oynayacağı maçlar için son antrenmanlarını bitirdi.

"Şampiyonaya iddialı gidiyoruz"
Son antrenmanda Mahmutbeyspor’da morallerin yüksek olduğu gözlendi. Mahmutbey Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mümin Tartar, yaptığı açıklamada, "Şampiyon takımımız Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tamamlamak üzeredir. Moralimiz yüksek. Türkiye şampiyonası için Düzce’ye gideceğiz. Grubumuzdaki takımları ciddiye alıyoruz. Hepsi gruplarında şampiyon olarak illerinde başarı göstermiş takımlar olduğunu biliyoruz. Ancak biz de kendi gücümüzü biliyoruz. Şampiyonaya iddialı gidiyoruz” dedi.

"İyi bir takımız"
Mahmutbeyspor U14 takımı antrenörü Adem Püsküllü de yaptığı açıklamada, "Hazırlıklarımızı tamamladık. Düzce’de oynayacağımız Türkiye Şampiyonası birinci kademesini atlatarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Şampiyonada iyi takımlar var. Biz de iyi bir takımız” diye konuştu. 

12-15 Mayıs tarihleri arasında Düzce’de oynayacağı maçların hazırlıklarını tamamlayan Mahmutbeyspor, Ankara’dan Hacettepespor ve Doğanspor, İstanbul’dan Seyrantepe Ofspor, Bolu’dan Kıbrıscıkspor, Sakarya’dan Adapazarıspor’un bulunduğu grupta rakiplerle oynayacak.


62 ilden 104 takım
2015- 2016 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 62 ilden 104 takımın katılımıyla 6’şar takımlı 11 grupta 12 - 15 Mayıs 2016, 1 grupta 13-16 Mayıs 2016 tarihlerinde, 4’er takımlı 8 grupta ise 13 – 15 Mayıs 2016 tarihlerinde olmak üzere toplam 20 tarafsız grup merkezinde oynanacak.


İstanbul, Edirne, Sakarya, Bursa, Düzce, Bilecik, Eskişehir, Aydın, Muğla, Denizli, Çorum, Mersin, Kahramanmaraş, Van, Karaman, Bolu, Tokat, Rize, Gümüşhane ve Yozgat grup merkezlerinde oynanacak 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 20 takımın katılımıyla 2.kademe müsabakaları 4 merkezde oynanacak. 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Güneşli Haber


Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.