Pazar, Mayıs 08, 2016

Karacaköy lidere geçit vermedi


2.amatör 1.grupta Karacaköyspor ile Özörencikspor kozlarını Karacaköy sahasında paylaştı.Büyük bir mücadeleye sahne olan maçta Özörencikspor lider geldiği Karacaköy deplasmanında ummadığı bir sonuçla karşılaştı.


Maça kontrollü bir oyun ile başlayan her iki takım ilk 25 dakikada birbirlerini tarttı.Dakikalar 26'yı gösterirken gelişen karacaköyspor atağında topu bir türlü uzaklaştıramayan Özörencikspor defansının hatasında topun gelişene sol ayağını raket gibi kullanarak bir vuruş yapan Soner Arık takımını 1-0 öne geçirdi. Öz Örencikspor kaleyi uzaktan şutlarla yokluyordu ancak kaleci Mennan bu şutlarda başarılıydı.38. dakkida Nazım Güngör kalecinin üzerınden aşırtma bir vuruş yaparak gole çok yaklaşırken top direkten geri geldi.Böylelikle Karacaköy farkı iki yapma fırsatını da kaçırmış oldu.40. dakikada Öz Örencik Sami ile frikik kullandı bu oyuncunun vuruşu yan ağlarda kaldı.          

İkinci yarı Öz Örencik ayağa top yapmaya çalışıyordu ancak Karacaköyspor baskı yaparak buna izin vermiyordu.70. dakikada gelişen Karacaköyspor atağında topla bulaşan Mertcan Erkan kaleciyi çalımlarken yerde kaldı karşılaşmanın hakemi tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi.Topun başına gelen Volkan Ogur topu ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı 2-0.Golden sonra Öz Örencik atak olgunlaştırmak için pas yapıyordu ancak Karacaköy alanları kapatarak atakların olgunlaşmadan savuşturuyordu. 82. dakikada Nazım Güngör attığı golle Öz Örencikspor'un umutlarını bitiren oyuncu olurken Karacaköyspor'da puanını 20 yaparak Zirve yarışın da bende varım dedi.Ayrıca Karacaköyspor bu galibiyetle ikili averajda'da üstünlüğü eline geçirmiş oldu.                                                                                                               

HABER:CANER KIZILER




                                                                                                                                                       

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Galip gelen(karacaköyspor) takım yöneticisinin ağzından (tek taraflı) yapılan haberi sitenizde bu açıklamalar ile gördüğümden üzüntü duydum. Spor faaliyetlerinin dostluk, barış ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesi gerekecekken, saha kenarında patlatılan sayısız torpil ( komşu mahalle olan örencik'e küfür edilmesi), tel kenarından 6 numaraya vurun, 8 numarya, 17 numaraya vurun talimatlarını saha içine ileten bir kişiliğin ağzından yapılan haberi kınıyorum. karacaköy kazandı onların da futbolcularını tebrik ederim. haber karacaköyün facebook sayfasında paylaşılmış, altına doğru yorum yazan kişilerin yorumları silinmektedir. bunları sizlere fotoğraflarla ile gönderebilirim. Taraflı bir haber olduğu için üzgünlüğümü paylaşmak istiyorum. Bu site, karacaköyspor a çalışan bir site değildir.

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.