Cumartesi, Mayıs 21, 2016

Büyük Ümitlerspor'un 'Uğur'u Mustafa


İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Büyük Ümitlerspor'un başarısında bu sezon sergilediği performansla büyük katkısı bulunan Mustafa Uğur Uluışık, gözünü şampiyonluğa dikti.

2013 yılında futbola başlayan 22 yaşındaki oyuncu, Şişli Yaylaspor ile iki sezon geçirdi. Takımıyla bir şampiyonluk yaşayan Mustafa, o sezon adeta izleyenlerin gözlerinin pasını sildi ve 18 maçta 16 gol, 9 asistlik bir performans gösterdi.

Şişli Yaylaspor'da gösterdiği müthiş performansla Etiler Kartalspor'un radarına takıldı ve Beşiktaş temsilcisine transfer oldu. Takıma adapte olmakta zorlanan Mustafa, genç yaşına rağmen sezonu 9 gol ve 4 asistle tamamladı. Bir sezonluk macerasının ardından Şubat 2015'te tekrar Şişli ekibine döndü. Şişli Yaylaspor'da kimyasını yeniden bulan Mustafa, sezonu 13 gol, 11 asistle tamamladı.

Sakatlık etkiledi
Şişli Yaylaspor'daki ikinci sezonunda lige çok iyi başlayan 1994 doğumlu oyuncu, ilk 4 haftada 6 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi ancak daha sonra yaşadığı iki sakatlıktan dolayı kalan maçlarda performansı düştü ve takımına fazla katkı sağlayamadı.

Bu sezon hedefi 'Büyük'
2015-2016 sezonunda 2. Amatör Lig ekiplerinden Büyük Ümitlerspor'a transfer yapan Mustafa Uğur Uluışık, 12 haftası geride kalan ligde 9 gol, 6 asistlik performansıyla takımının ligde iddialı konumda olmasına büyük katkı sağlıyor.

Forvet pozisyonunda ve her iki kanatta da görev alabilen 22 yaşındaki oyuncu, kalan maçlarda gol sayısını yukarılara çıkarmak ve takımının şampiyonluk yolundaki lokomotiflerinden olmaya devam etmek niyetinde...

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.