Çarşamba, Nisan 20, 2016

Geredespor'un gol kralı konuştu


Bolu 1. Amatör Lig'de şampiyonluğa ulaşarak üç yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Geredespor'da şampiyonluğun yanı sıra Metehan Erhan'ın gol kralı olması da büyük sevince neden oldu.

Devre arası transfer sezonunda Özel İdare Köroğluspor'dan transfer edilen Metehan Erhan, ne kadar doğru bir transfer olduğunu attığı goller ve kazandırdığı puanlar ile göstermiş oldu. Özel İdare Köroğluspor'da 11 maçta 14 gol atan Erhan, Geredespor'da 9 maçta 8 gol atmayı başardı ve toplam 22 gol ile Bolu 1. Amatör Lig'de Gol Kralı oldu.

'Benim için gurur verici bir olay'

Metehan Erhan, Yerel Futbol'a verdiği demeçte, "Öncelikle şampiyonluğa ulaştığımız için çok mutluyum. Şampiyonlukta pay sahibi olmak benim adıma gurur verici bir olay. Bu sezon iyi bir çıkış yakaladım ve toplam 22 gole imza attım. Attığım goller arasında Geredespor ile çıktığım ilk maç olan Özel İdare Köroğluspor'a attığım gol benim için büyük anlam taşıyor, ancak Kıbrıscıkspor ile oynadığımız ve son dakikalarda attığım gol ile kazandığımız 3 puan benim için unutulmaz gollerim arasında ilk sırada yer alıyor" ifadelerine yer verdi.

HABER-FOTOĞRAF: ALİ CAN DUMAN  -  Yerel Futbol/Bolu

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.