Çarşamba, Nisan 20, 2016

Elbakspor BAL'da kaldı


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta ligi ikinci sırada bitiren Elbakspor, play-out mücadelesinde karşılaştığı Erciş Gençlik Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek ligde kaldı. 

Normal sezonda şampiyonluk mücadelesi veren ancak şampyion 12 Bingölspor'un bir puan gerisinde, 48 puanla ikinci bitiren Elbakspor, BAL statüsü nedeniyle ligde kalmak adına play-out mücadelesine çıktı. 

Van Atatürk Stadı'nda Elbakspor ile 1. Amatör Lig Play-Off şampiyonu Erciş Gençlik Belediyespor, play-out mücadelesinde karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iyi başlayan Elbakspor, 11. dakikada Debola Ogunseye'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren Elbakspor, 64'te Kemal Zencirkıran, 77'de de Şafak Tiryaki'nin attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. 

Erciş Gençlik Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Elbakspor, önümüzdeki sezon da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. BAL'ın kurulduğu ilk yıl 2010-2011 sezonunda mücadele eden Elbakspor, o yıl küme düşmüş ve 3 yıl 1. Amatör Lig'de mücadele etmişti. 

2014-2015 sezonunda yeniden BAL'a yükselen Mavi Beyazlılar, üst üste üçüncü sezon Van ilini temsil edecek. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.