Pazartesi, Şubat 22, 2016

Uğur Oralı Bölgesel Amatör Ligde


Bölgesel Amatör Lig 12.Grup ekiplerinden Çorlu 1947 takımı bu sezona Altıntepsi ile başlayan ve Ardından Batı Trakya ile anlaşma sağlayan Uğur Oralı'yı renklerine bağlayarak transfere nokta koydu.

Transferin bitmesine sayılı günler kala başarılı oyuncuyu renklerine bağlayan Çorlu 1947, sezon başında şampiyonluk parolası ile yola çıkan Çengelköy'den 1 puanı aldığı mücadelede ilk 11 de şans verdiği Uğur, mücadelenin 43.dakikasında omzundan sakatlanarak sahayı terk etti.

Defans bölgesinde forma giyen oyuncu Kocamustapaşaspor alt yapısında tüm kategorilerde forma giydikten sonra ara transfer döneminde Vardarspor forması giymişti. Bir sonraki sezon tekrardan Kocamustafapaşaspor'la anlaşan oyuncu Fatih temsilcisinde şampiyonluk yaşamış ve sonrasında yine ara transfer döneminde Klasman Grubu'nda mücadele eden Nişantaşıspor forması giymişti. Geçen sezonu Batı Trakya'da geçiren oyuncu bu sezon başında Bayrampaşa temsilcisi Altıntepsi Makel A.Ş. ile anlaşmıştı. Tekrar Batı Trakya takımına gelen başarılı oyuncu özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve hızı ile dikkat çekerken, stoper ve sağ bek mevkinde forma giyiyor. Ayrıca Kocamustafapaşaspor'un şampiyon olduğu sezonda santrafor oynayan ve attığı gollerle Fatih temsilcisinin üst lige çıkmasında büyük katkı sahibi olan genç oyuncu golcü kimliği ile de biliniyor.

HABER:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.