Perşembe, Aralık 24, 2015

Neredeyse her maçları 2-2 bitiyor!


İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta Kavalı Köyü SK, Silivri'de konuk ettiği İhsaniyespor'la 2-2 berabere kaldı. Mavi-Beyazlı ekip üst üste dördüncü, toplamda beşinci beraberliğini aldı. Bu beraberliklerden dördünün 2-2 olması dikkat çekti.

TFF İstanbul 1. Amatör küme ekiplerinden Kavaklıspor evinde konuk ettiği İhsaniyespor ile oynadığı müsabakadan da beraberlikle ayrıldı.

Silivri İlçe Stadı'nda İhsaniyespor 12. dakikada İlker'le öne geçerken ev sahibi ekip 17'de Erman'la skora denge getirdi. Kavaklı dakikalar 38'i gösterirken Mehmet İstek'le öne geçti ve ilk yarı 2-1 Mavi-Beyalılar'ın üstünlüğü ile sona erdi.

İhsaniye 10 kişi bitirdi
Konuk Çatalca temsilcisi 48'de kazandığı penaltı atışını Emre ile gole çevirdi. 73. dakikada Kavaklıspor'dan İlkay ile İhsaniyespor'dan Ekundaya arasındaki sözlü sataşma sonrasında Ekundaya kırmızı kartla cezalandırıldı. İlkay ise sarı kart gördü. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Puanını 8 yapan Kavaklı düşme hattının hemen üstünde yer aldı. 14 puanlı İhsaniyespor ise beşinci basamakta.

Kavaklı Köyü SK Teknik Direktörü Şahin Çeşmecioğlu şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını ancak kadrosuna güvendiğini ve ilerleyen haftalarda çıkışa geçeceklerine inandığını dile getirdi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..