Salı, Aralık 29, 2015

Yeni Lider Sekbanlar SK


İstanbul 1. Amatör 7.Grupta oynanan 11. Hafta maçında Sekbanlarspor, misafir ettiği Bayrampaşa Teknik takımını 5 - 0 gibi farklı bir skorla geçerek yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

İBB Cebeci Spor Kompleksi Stadında oynanan maçı Sercan Yalçın, Buğra Aydıner, Mertcan Ayoğlu triosu yönetti. Maça hızlı bir başlangıç yapan Sekbanlarspor 5. dakikada Eyüp Aydoğan'ın sert ve fasollu vuruşunun sonucunda topun filelerle buluşması  ile 1 - 0 öne geçti. Bayrampaşa Teknik yediği golü telafi etmek için rakip sahada gol ararken kaptırılan top sonrası gelişen ani atakta topla buluşan Gökay Bozkurt kaleci Mehmet Serdar Köylü'yü avlayarak takımının ikinci golünü kaydetti. 2 - 0
Devre biterken Sekbanlar'ın Gökay'la kullandığı atışta Teknikspor Kalecisi Serdar gole izin vermedi. 



İkinci yarının hemen başında girdiği bir pozisyonda sakatlanan Sercan Varol 50. dakikada yerini Orkun Gürses'e bırakırken 55. dakikada Gökay Bozkurt'un ceza sahasına yaptığı ortaya düzgün kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturan kaptan Mehmet Ozan Arslanağız takımının 3. golünü attı. 3 - 0 67. dakikada Sinan İnci yerini Ercüment Eren'e, İsmail Yılmaz'da Kıvanç Örsvuran'a bırakırken 69. dakikada kazanılan penaltıyı kullanmak için penaltı noktasına gelen maçın ilk golünün sahibi Eyüp Aydoğan topu ağlarla buluşturamadı. 

72. dakikada ender gelişen Bayrampaşa Teknik atağında Metin Altıntaş'ın Sekbanlarspor defansının arasından yaptığı sert vuruş sonucu kaleye gitmekte olan topu son anda tokatlayan kaleci Mehmet Hızır rakibinin golle tanışmasını engelledi. 78. dakikada sağ kanattan Sefa Öztürk'ün yaptığı ortada topu mükemmel bir yarım voleyle ağlarla buluşturan Kıvanç Örsvuran takımın 4. gölünü yazdırdı. 4 - 0 88. dakikada Aykut Albayrak'ın kornerden gönderdiği topu güzel bir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturan Ekrem Aksoy maçın skorunu belirledi 5- 0.

Haftaya lider olarak başlayan Küçükçekmece İ.Y. deplasmanda karşılaştığı Bahçeköy'e 3 - 1 mağlup olunca Bayrampaşa Teknik'i sahasında 5 - 0 gibi farklı bir sonuçla geçen Sekbanlarspor 3 hafta sonra grubunda tekrar liderlik koltuğuna oturdu.

HABER:MUSTAFA KAYNAK












Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.