Cuma, Aralık 25, 2015

Rüzgarlıbahçe'de kız futbolu konuşuldu



Beykoz Kulüpler Birliği'nin koordinasyonu ile Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü başkanı Sedat Altun'un evsahipliğinde, Rüzgarlıbahçe ve Kavacık kulüplerinin katıldığı İstanbul Minik Kız Futbol Ligi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Beykoz Rüzgarlıbahçe İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda İASKF Kadın Futbolu Komisyonu üyesi Erdem Göktürk genel olarak kadın futbolu ve İASKF tarafından düzenlenen İstanbul Minik Kız Futbol Ligi konusunda bilgi verdi. İki kulüpten elliye yakın kız fıtbolcunun izlediği toplantıya yöneticiler, antrenörler ve ayrıca okul yönetimi de katıldı.

Aynı zamanda Rüzgarlıbahçe muhtarı olan Altun, toplantının ardından yaptığı açıklamada bölge gençliğine spor alişkanlığı kazandırmak için olanaklar sunmayı hedeflediklerini, bu amaçla erkek takımlarının yanında kız futbol çalışmalarına başladıklarını anlattı. Bölgenin en önemli ihtiyacının spor alanının tamamlanması olduğunun altını çizen Altun, pekçok kurumun genel merkezlerinin bulunduğu bölgenin gelişmesi için daha fazla destek ihtiyacını vurguladı.

Tanıtım toplantıları kulüplerden gelen istekler doğrultusunda, imkanlar dahilinde sürdürülecek.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.