Perşembe, Aralık 31, 2015

BİSK Başkanı Asım Özdemir'den yeni yıl mesajı

İASKF Genel Sekreter Yardımcısı ve Beykoz Kulüpler Birliği (BİSK) Başkanı Asım Özdemir, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Özdemir, yeni yılın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek, 2016’da Beykoz ilçemiz için daha büyük ve etkin projeler hazırlayacaklarını belirtti.
Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Beykoz Kulüpler Birliği olarak geride bıraktığımız 2015 yılı  ilçemiz için oldukça başarılı çalışmalarla geçti.
BİSK olarak yaptığımız çalışmaları değerlendirecek olursak;
1- Geleneksel 3.Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar futbol turnuvasını Çubuklu Spor Tesislerinde yaparak 40 yaş üstü insanlarımızı sporun içine çektik.
2- Beykoz Özel Sporcular Spor Kulübü ile beraber spor etkinlikleri ve sosyal etkinlikleri yaparak bu Özel öğrencilerimiz için farkındalık yarattık. Onların da faal spor yapmaları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Engelliler Federasyonunda tescillerini yaptık. İASKF' de onlar için yılbaşı balosu yaptırdık.
3- BİSK' in geleneksel sabah kahvaltılarını başlattık.
4-İlçemizde faal sporculuğu bırakan sporcularımızdan isteyenleri sırası ile antrenörlük kurslarına yönelttik.
5-Kadın futbolu için bilgilendirme toplantıları yaparak kulüp yöneticilerine bilgi verdik. Şu anda ilçemizde kadın futbolu ile ilgilenen 4 kulübümüz var.
6- Ben ve arkadaşlarım kulüplerimizin sportif her sorunu ile ilgili  çalışmalar yaptık. Lisansların çıkarılması hususunda  kulüplerimize her türlü kolaylığı sağladık.
7-İBB' nin yapmış olduğu spor malzeme yardımlarını kulüplerimize dağıttık.
8-Kulüplerimizi teşvik ederek diğer spor branşlarını da açmaları için çalışmalar yaptık. Diğer branşları açan kulüplerimize de teşekkür ederiz.
9-Kulüplerimizin yaptıkları sportif ve sosyal etkinliklerine katıldık.
10-İlçemize yeni gelen Kaymakamımızı makamında ziyaret ederek hoş geldin ve hayırlı olsun  dileklerinde bulunduk.
11-Beykoz da diğer dernekleri de ziyaret ederek istişarelerde bulunduk.
12-TFF' nin 2002 doğumlular için yaptığı Milli Takım oluşturulmasında bizden istenen destek ile ilçemizden 2002 doğumlu gençlerimizi bu karmalara gönderdik.
BİSK olarak Beykoz ilçesinde tüm spor kulüplerimizle, semtlerindeki kız ve erkek çocuklarımızın okul ve aile haricindeki boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek üzere kulüplerimizi teşvik ettik ve ediyoruz da.2016 yılı ise daha büyük ve etkin projeleri sunacağımız yıl olacaktır. 2016’nın, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilçemizde  faaliyette bulunan tüm amatör spor kulüplerimiz olmak üzere, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin,sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Beykoz'lu hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Bu yeni yılda herkese, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim.” 
HABER FOTOĞRAF:KEMAL GÖLÇİÇEK

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.